krutoguuz

ІДЕАЛЬНА КУТИКУЛА БУДЬ ДЕ - ЦЕ РЕАЛЬНО!

Чому будь де?

Бо в Shelly є зручний міні формат, який можна помістити навіть в найменшу сумочку.

В цілому у бренду бренду представлено 3 аромати:

• Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці й вітаміном Е
  • Олія для нігтів і кутикули з екстрактом марокканської м'яти та олією чайного дерева
  • Олія для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфрута й вітаміном А

Я собі цього разу обрала з грейфрутом по рекоендації @Євгенія 👩, раніше вже мала з суницею, але в професійному форматі. То для мене однієї було забагато, тому поадарувала її своїй знайомій nail майстру. А на заміну вирішила взяти собі об'єм по менше.

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфруту та вітаміном А від бренда Shelly допоможе підтримувати охайний вигляд вашого манікюру. Засіб діє на основі олійного комплексу, що об’єднує екстракти мигдалю, жожоба, зародків пшениці, соняшникового насіння. Ці компоненти пом’якшують суху та жорстку кутикулу та бічні валики, згладжують шкіру, підтримують її зволоженою. Грейпфрутовий екстракт сприяє активному оновленню клітин нігтів та кутикул. Цей компонент, окрім регенераційної, має ще й протизапальну та антибактеріальну дії. Вітамін А у складі зміцнює структуру нігтьової пластини, запобігає ламкості та шаруванню.

Як її використовувати?

Нанести на нігтьову пластину та кутикулу, помасажувати, якщо продукт не наноситься пензликом, то натиснути на кнопочку з верхньої частини, щоб дозатор спрацював. Я її використовувати щодня іноді навіть по кілька разів коли є таке бажання, бо мені подобається сам процес.

Користуєтеся олійками для кутикули?