Alina Litvin

Lebel Proedit Bounce Fit + Treatment

Lebel Proedit Bounce Fit + Treatment

Виробник обіцяє глибоке живлення волосся, відновлення внутрішньої структури, блиск, пружність та еластичність. Маска зміцнює та ущільнює волосся, має захист SPF 15. Аромат нейтральний, косметичний.

У складі гліцерин, силікони різного ступеня розчинності та осідання, олеїнова кислота, амінокислоти та жирні кислоти, гідролізовані протеїни рису, екстракт чаю, мінеральна олія, вітамін Е, спирт.

По консистенції маска як крем, наносити приємно, витрачається економічно. Витримую від 5 хвилин і отримую м'яке зволожене волосся, кінчики не плутаються. Маска за рахунок наявності компонентів, що обволікають, відмінно розгладжує і пом'якшує волосся. Не обтяжує, дає більше зволоження, ніж живлення. Використовую її частіше у весняно-літній період, взимку я все-таки люблю маски важчі і поживніші.

Існує думка, що маски Lebel сильно вимивають фарбу з волосся, але скажу вимивають не більше, ніж звичайні маски, у тому числі і для фарбованого волосся.

Років 10 тому мені порадили маску в салоні і я залишилася нею дуже задоволена. Справді, ніби заповнює пористе та пошкоджене волосся. Вона мене дуже вразила, періодично її повторюю і зараз.