SomovaFM

Освіжувач повітря, який затьмарив мені розум своїм виглядом

Ми придбали майже всі що були представлені, які сподобались.
Почнемо з нюансів: розпил спочатку був якийсь малий, якщо порівнювати з іншими освіжувачами, тому покрутила трохи дозатор і стало краще; самі аромати пахнуть добре, але не скажу, що прям стійкі, якщо знову ж таки порівнювати з тим же Glade. Якщо розпилювати у невеликому приміщенні по типу WC - то пахнути буде добре якийсь час, у великій же кімнаті аромат губиться через хв 10, треба бути поряд з місцем розпилу аби його добре чути.

Загалом ціна = якість 👌

• Water Melon 🍉 - сподобався мені одразу. Пахне дуже приємно, як жуйка з кавунчиком з дитинства. Не приторний, а доволі таки свіженький - літній.
  • Pome Granate - пахне неперевершено. Солодкуватий, але не душить. Нагадує гранатовий швепс.
  • Bakhour - цей аромат сподобався моїй мамі. Я відчуваю духм'яні спеції з турецької лавки або нагадує аромат біля стелі з різноманітними арома-паличками.
  • Red nobile - теж сподобався мамі. Я відчуваю терпку, трохи солодкувату, корицю.
    Тож два останні вона забрала собі + ще один кавунчик.

Завершу тими, що вирішила не брати:

• Marshmallow🍨 - пахне солоденько, але як мило. В дитинстві був такий дитячий набір "Маленька принцеса" з піною для ванної та туалентою водичкою - ось це щось схоже.
  • Green apple🍏 - пахне як яблучна цукерка roshen з начинкою.