Освіжувач повітря, який затьмарив мені розум своїм виглядом
Доволі таки милий дизайн та доступна ціна. Йшла ціленаправлено за ними після відгука, який побачила саме тут.
Ми придбали майже всі що були представлені, які сподобались.
Почнемо з нюансів: розпил спочатку був якийсь малий, якщо порівнювати з іншими освіжувачами, тому покрутила трохи дозатор і стало краще; самі аромати пахнуть добре, але не скажу, що прям стійкі, якщо знову ж таки порівнювати з тим же Glade. Якщо розпилювати у невеликому приміщенні по типу WC - то пахнути буде добре якийсь час, у великій же кімнаті аромат губиться через хв 10, треба бути поряд з місцем розпилу аби його добре чути.
Загалом ціна = якість 👌
Перейдемо до самих ароматів
- Water Melon 🍉 - сподобався мені одразу. Пахне дуже приємно, як жуйка з кавунчиком з дитинства. Не приторний, а доволі таки свіженький - літній.
- Pome Granate - пахне неперевершено. Солодкуватий, але не душить. Нагадує гранатовий швепс.
- Bakhour - цей аромат сподобався моїй мамі. Я відчуваю духм'яні спеції з турецької лавки або нагадує аромат біля стелі з різноманітними арома-паличками.
- Red nobile - теж сподобався мамі. Я відчуваю терпку, трохи солодкувату, корицю.
Тож два останні вона забрала собі + ще один кавунчик.
Завершу тими, що вирішила не брати:
- Marshmallow🍨 - пахне солоденько, але як мило. В дитинстві був такий дитячий набір "Маленька принцеса" з піною для ванної та туалентою водичкою - ось це щось схоже.
- Green apple🍏 - пахне як яблучна цукерка roshen з начинкою.
Коментарі (0)