MAXIMOVA🌷

Лагідне очищення

Лагідне очищення

Я маю комбінований тип шкіри і використовую всю лінійку Skin Detox, мені дуже подобається, як вона працює комплексно але зараз хочу розказати про гель для вмивання.

Лагідне очищення

Використовую його у вечірній рутині, другим етапом очищення після міцелярної води. Він добре піниться (мені достатньо два нажаття помпи) і лагідно очищає шкіру. Після вмивання немає відчуття сухості і стянутості. Гель не агресивний, він не вимиває шкіру до скрипу.

Якщо у вас комбінований чи жирний тип шкіри і ви вважаєте правильним по максимуму очищати шкіру, то ні до чого хорошого це не призведе. Чим агресивнішими методами ви будете вимивати все з шкіри - тим активніше будуть працювати сальні залози, щоб відновити баланс зволоження. До того ж є ймовірність пошкодити захисний бар’єр та зробити шкіру з жирного типу - жирною зневодненою.

Я вже багато років живу зі своєю комбі шкірою, і повірте, чого вона тільки не бачила😅 І найкраще, що може бути для мене - це лагідне очищення, а знищити роботу сальних залоз можуть активні інгредієнти, які якраз є в складі лінійки Skin Detox - це ніацинамід та цинк, вони зміцнюють захисний бар'єр шкіри, регулюють секрецію шкірного сала, мають протизапальні та антиоксидантні властивості.

То ж яку дію по суті я отримую від цього гелю?

1. Лагідне очищення, без надмірної ексфоліації, яке не шкодить шкірі і не провокує зайвий себум, чутливість чи лущення.
  2. Завдяки ніацинаміду і цинку - гель має доглядові властивості. Зрозуміло, що засіб знаходиться на обличчі лише хвилину, і активні інгредієнти не можуть за цей час зробити неймовірне, для цього є наступні етапи доглядової лінійки Skin Detox: тонік, сироватка та крем.

Гель знаходиться в картонній коробці, характерного до всієї лінійки світло-зеленого кольору, на ній та на етикетці є вся потрібна інформація.

Баночка пластикова, біла непрозора, об’ємом 150 мл. Дозатор має обмежувач, дуже добре працює, видає невелику кількість продукту.

Консистенція меду, прозора і має приємний аромат (мені пахне зеленим чаєм з нотками лимонграсу)