Anna_feerie

Ароматний спрей, що зволожує

Ароматний спрей, що зволожує
Ароматний спрей, що зволожує

Такого продукту в мене ніколи не було, адже це не просто парфумований спрей, а ще й зволожуючий засіб, що влітку може замінити крем🤗. Зараз в спеку постійно хочеться освіжитись (а ще краще приймати душ кілька разів на день)), а завдяки такому спрею я отримую не просто приємне охолодження, а ще й додаткове відчуття чистоти.

Пахне міст фруктовими нотками гранату з чимось свіжим та акватичним. В мене одразу виникає асоціація з морем і чистим волоссям, коли на ньому залишається аромат кондиціонеру🥰. До речі, я відчуваю цей ніжний флер протягом години - півтори, що доволі непогано для такого формату продуктів.

Ароматний спрей, що зволожує

В складі є зволожуючі компоненти, такі як гліцерин та алантоїн, також доданий пантенол, добре відомий своїми відновлючими та заспокоюючими властивостями. Екстракт гранату покращує мікроциркуляцію крові, сприяє виробленню колагену, знімає подразнення шкіри та вирівнює її тон. До речі, мене дуже порадувало, що гранат знаходиться на четвертій позиції в списку, а це означає, що виробник щедро додав нам цей чудовий компонент🤗.

Взагалі в інструкції написано, що спрей слід розпилювати на шкіру рук та ніг, та особисто я не бачу жодних перешкод для того, щоб наносити його на все тіло)). Ну справді - склад хороший, текстура максимально приємна та освіжаюча (засіб має водянисту текстуру та дуже швидко вбирається, залишаючи шкіру зволоженою та свіжою).

Так що я себе не стримую і пшикаю побільше, чого і вам бажаю))).