Скраб для тіла Lunnitsa Body Strawberry Scrub
Це справжня полуниця з цукром в баночці 🍓
Всім привіт! Якщо ви поціновувач фруктових ягідних ароматів, цей скраб точно для вас. Якщо мені із закритими очима дали відрізнити полуницю від скрабу, я би це не змогла, настільки він ідеально передає ці ноти 🤤
Крім аромату, він виявився надзвичайно ніжним, і дає відчуття зволоження опісля 🤍
Поговоримо детальніше:
Враження
Це досить обʼємна баночка , вона прозора і видно сам продукт, виглядає наче який десерт 🧁 Кришечка відкручується, всередині є ще додаткова захисна, тому вона надійно захищена.
Ох, ця текстура та аромат 🤤... Конситенція цукрова та розсипчаста, але крупинки тримаються одна одної через олійки в складі, продукт набирати трішки складнувато, але так не переборщиш. Скраб рожевого пастельного кольору з чорними кісточками, як у полуниці.
А цей аромат неймовірний, тримала себе в руках, щоб не спробувати на смак 😄 Це справжня соковита домашня солодка полуниця, яку щойно зібрали та розрізали, ця композиція повністю наповнює ванну кімнату. Також я вловила нотки кислинки від лісових ягід.
При нанесенні, скраб, не зважаючи на рихлу текстуру, гарно розподіляється по шкірі, від теплоти тіла крупинки цукру тануть та сам продукт трошки піниться. Під час процедури, відчувається живлення та зволоження, він не покриває шкіру плівкою, а іменно дає цю правильну гладкість, коли шкіра ніжна, мʼяка та очищена.
А якщо після процедури нанести крем або молочко з шимером, шкіра буде виглядати розкішно та надзвичайно привабливо 💔
Що по складу?
SUCROSE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCOS NUCIFERA OIL, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, PAPAVER SOMNIFERUM SEED, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, FRAGARIA ANANASA FRUIT EXTRACT, CI 19140.
Скраб на основі цукрози, він є тут основним абразивом, але він надзвичайно мʼякий через свою здатність розчинятись від води, а також цукор має зволожувальні властивості. За живлення, помʼякшення та заспокоєння тут виступає мигдальна олія. Вона ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, і має надзвичайно велику кількість доглядових функцій. За піноутворювачі відповідають мʼякі ПАР-емульгатори, які допомагають не залишати плівку на шкірі. Інші складники як олійні екстракти полуниці, кокосова олія, вітамін Е надають поживну та відновлювальну дію, тонізують шкіру і надають їй гладкості.
Висновки
Зі всіх цукрових скрабів, це мій улюблений ❤️ Він має надзвичайно делікатну та очищуючу дію на шкіру, при чому надає зволоження, пружність, гладкість та комфорт. Крім тактильного ефекту, аромат, який обволікає тіло та ванну, не залишить нікого байдужим. 🤍
Коментарі (0)