olena_glossy

Регенеруючий нічний крем з пілінг-ефектом Detox від Piel Cosmetics

Регенеруючий нічний крем з пілінг-ефектом Detox від Piel Cosmetics

Ефективний крем, який очищає шкіру, усуває тьмяність та вирівнює тон. Натискай “Дізнатися більше”, щоб прочитати детальний огляд.

Пакування: крем міститься у стильному флаконі з вакуумним дозатором та помпою, що запобігає потраплянню повітря та бактерій. Додатково є захисна кришечка.

Мінімалістичний дизайн, притаманний бренду Piel Cosmetics - біла етикетка, чіткі шрифти, акцент у вигляді синіх смуг. Є просвіт між етикеткою, тож видно скільки ще є крему.

Міститься ця баночка у картонній коробочці. Приємний бонус - додаткова маленька travel-баночка, в якій зручно брати крем із собою.

Склад: Aqua, Isodecyl Neopentanoate, Algae Extract, Propylheptyl Caprylate, Triceteareth-4 Phosphate, Ascorbyl Glucoside, Phytonadione, Papain, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Glycine Soja (Soybean) Oil, Rosmarinus Oficinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Colloidal Silver, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, Salvia Oficinalis Essential Oil, Matricaria Сhamomilla Essential Oil, Juniperus Communis (Juniper) Essential Oil, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Виділю найцікавіше 👇

🔹 Папаїн глибоко очищає шкіру, сприяє відлущуванню мертвих клітин, вирівнює рельєф і покращує колір обличчя.

🔹 Високо- та низькомолекулярна гіалуронова кислота та гель алое вера зволожують шкіру та прискорюють процеси відновлення.

🔹 Вітамін С нейтралізує вільні радикали, стимулює синтез колагену, запобігає пігментації, зміцнює капіляри.

🔹 Вітамін К зміцнює стінки судин і капілярів, знімає запалення та освітлює шкіру.

🔹 Олії авокадо, оливи та ши зволожують, живлять та відновлюють шкіру.

🔹 Екстракт морських водоростей стимулює синтез колагену, покращує тонус та еластичність шкіри.

🔹 Екстракт розмарину розгладжує рельєф, омолоджує, відбілює

🔹 Ефірні олії розмарину, шавлії, блакитної ромашки та ялівцю знімають запалення, звужують пори, прискорюють процеси загоєння.

🔹 Колоїдне срібло має антибактеріальні властивості.

Консистенція та аромат. Крем середньої щільності з жовтим відтінком. Легко розподіляється шкірою та швидко поглинається. Має аромат трав, в який домінує розмарин з нотками ромашки.

Враження від використання. Мій досвід використання крему почався з етапу очистки шкіри. Майже два тижні мене посилено сипало - так усе зайве виходило назовні. Але я була налаштована перетерпіти цей етап, адже знала про такий можливий ефект. Після цього запалення почали сходити, а нові з’являлися набагато рідше, ніж до використання крему.

Ефект, який помітила від тривалішого використання нічного регенеруючого крему з пілінг-ефектом Detox від Piel Cosmetics:

• Зменшення кількості висипів та закритих комедонів.
  • Чорні цятки стали менш помітними (у порівнянні з використанням попереднього нічного крему та аналогічного догляду)
  • Тон шкіри став рівнішим, а сама шкіра виглядає живішою та сяючою. Раніше вона була сірою і тьмяною, але тепер набула нових барв.
  • Несподіваний ефект: помітне освітлення зони на крилах носа (тут у мене є почервоніння та невеличкі видимі судинки).

Даним кремом користуюсь в комплексі з іншими засобами Piel Cosmetics і неймовірна задоволена результатом, адже вони чудово підходять моїй шкірі. Загальний стан покращився і мені подобається, як виглядаю в дзеркалі. Тож раджу придивитись до засобів Piel Cosmetics, адже вибір для різних потреб шкіри у них неймовірний.