𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Intimate Hygiene Gel

Joko Blend Intimate Hygiene Gel

При виборі засобу для інтимної гігієни я завжди звертаю увагу на склад, щоб він мав безпечну формулу. Коли річ стосується очищення самих ніжних зон, то його дія повинна бути над м'якою і бережною.

Joko Blend Intimate Hygiene Gel
Joko Blend Intimate Hygiene Gel
Joko Blend Intimate Hygiene Gel
Joko Blend Intimate Hygiene Gel

Гель від Joko blend не містить SLES, SLS, барвників і парабенів.
В його складі є молочна кислота, бетаїн, ефірні олії лаванди, чайного дерева і кокосова олія, а також екстракт зеленого чаю і алое.

Об'єм 200 мл

Засіб має зручний формат. Пластиковий флакон оснащений помпою- дозатором. Механізм працює справно, легко натискається і за один раз видає оптимальну порцію, якої повністю вистачає.

Гель прозорий, з легким жовтуватий відтінком. По консистенції не густий.
Аромат приємний, ніжний і свіжий, з рослинними нотками, більше відчувається чайне дерево, але не інтенсивно.

Засіб гарно піниться, створюючи достатню кількість м'якої піни за одне натискання.
Очищуючі властивості делікатні. Інтимні зони гель очищує ретельно, але ніжно і м'яко, не створюючи абсолютно ніякого дискомфорту. Він не пересушує слизову, не порушує баланс мікрофлори, в процесі і після не викликає свербіжу, подразнення і т.д.

Змивається легко, залишаючи після себе стійке відчуття чистоти і свіжості. Він чудово підходить для щоденного користування. Витрачається економно.

Дуже сподобався цей гель, він має як раз саме ті якості, які я чекаю від такого засобу і повністю задовільняє мої потреби.