dianakoliadenko_

Multitasker Unico | Icon

Multitasker Unico | Icon
Multitasker Unico | Icon
Multitasker Unico | Icon

Нещодавно я відкрила для себе справжню знахідку у світі б’юті - мультитаскер UNICO. Ця мультифункціональна річ просто незамінна для моно макіяжу обличчя.

Особисто з Unico я познайомилась ще у лютому, коли придбала їх блиск у відтінку Amour і закохалася, саме тоді мені дали у подарунок пробник мультитаскера і я одразу зрозуміла, що наступна моя покупка у цього бренду буде саме він.

• Функціональність- продукт 3 в 1, можна використовувати як помаду, румʼяна й тіні.
  • Аромат- легкий та солодкий.
  • Упакування- естетична баночка невеличкого розміру вагою 5 грам.
  • Відтінок- загалом, на вибір 6 варіантів відтінку, я обрала для себе достатньо нейтральний відтінок– ICON, або ж, як зазначає виробник— пудровий попелясто-рожевий відтінок, котрий повністю співпав з моїми очікуваннями🪷 Він розкривається від ніжного пастельного рожевого тінту до насиченого кольору попелястої троянди, що дозволяє легко адаптувати макіяж під будь-який настрій та ситуацію.

Основна цінність бренду полягає у безпечному натуральному складі, інноваційності та багатофункціональності засобів,котрі вони створюють. Також, варто зазначити, що продукцію не тестують на тваринах.

Олія Мигдалю Солодкого, Каприлік/Каприк Тригліцериди, Карнаубський Віск, Сквалан, Масло Ши, Стеаралконію Гекторіт, Пропілен Карбонат, Цетеариловий Спирт, Токоферол Ацетат, Пантенол, Феноксиетанол, Етилгексилгліцерин, Віддушка, [+/- Може Містити: CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 15880, CI 15850, CI 45380, CI 47005, CI 15510, CI 77492, Пігмент червоний 57:1]

Тобто,підходить для шкіри схильної до висипань чи подразнень.

Мультитаскер можна наносити як подушечками пальців, так й іншим зручним для вас способом. Від тепла тіла та натуральних компонентів даний продукт ніби "тане" і стає більш піддатливим. Я наношу його спочатку легкими рухами на губи а потім залишки розподіляю на щоки, повіки і можу ще трішки на ніс.

Інтенсивність цього продукту ви можете корегувати самі, в залежності від того, яку кількість ви візьмете і як саме нанесете, що є дуже зручним, особливо,для моно макіяжу (до прикладу, на відео зовсім трішки розтушованого продукту).

Для своєї зручності використання я також замовила ще кісточку від Unico (якщо цікаво, зроблю детальний відгук на неї).

Загалом,я дуже рекомендую спробувати цю річ, адже вона стала моїм незамінним помічником у щоденному створенні макіяжу. У подальшому,спробую й інші відтінки🩷