Iryna Koval

Multitasker Unico

Multitasker Unico
Multitasker Unico

Мені надзвичайно подобається тренд на мономакіяж, тому для його втілення я обрала мультитаскер українського виробника Unico.

Засіб має стильне пакування та дизайн - одразу привертає увагу. Скляна тара з кришечкою на якій гарно розмістилося лого бренду.

Текстура схожа на густу помаду, однорідна та гладенька з солодким кокосовим ароматом.

Палітра мультитаскеру налічує цілих 5 відтінків. Для себе я обрала відтінок - ORGASM. Відкривається від легкого рожевого тінту до насиченого кольору рожевої півонії. На шкірі виглядає так ніби щічки зашаріли від приємностей.

Перед використанням помаду потрібно розігріти за допомогою подушечки пальців. Від тепла тіла натуральні воски та батери стають більш пластичними та піддатливими. Спершу я наношу засіб на губи, а залишки з пальця розподіляю на повіки та щічки.

Можна змінювати інтенсивність нанесення помади, від легкого тінту до яскраво вираженого відтінку нашаруванням. Завдяки мінеральним пігментам помада суперпігментована та щільна при нанесенні - одним дотиком можна зробити макіяж всього обличчя. Гарно розтушовується вологим спонжем або пензликом.

Батер Ши, Олія Макадамії, Диоксид Титану, Міка, Оксид Заліза, Олія Рисових Висівок, Карнаубський Віск, Канделільський Віск, Каприлік/Капрік Тригліцериди, Цетеариловий Спирт, Віск Рисових Висівок. Cировина Органічного (Натурального) Походження

Помада-мультитаскер з збалансованим підбором жирних ненасичених кислот за своїм складом схожа до складу шкірного себуму, тож додатково захищає шкіру обличчя та губ від появи лущень, тріщин та почервонінь, інтенсивно доглядає та помʼякшує. А завдяки натуральним мінеральним пігментам, окрім доглядового ефекту, помада забезпечує стійкий та яскравий колір, який залишається на губах протягом дня. Не містить мінеральних олій, силіконів і парабенів.

Multitasker Unico - відмінний продукт, який повинен мати своє постійне місце в косметичці. З його допомогою макіяж можна створити всього лише за кілька хвилин.