Найпоживніший бате р для тіла знайдено
Річ піде про мус для тіла «Африка» Mixtura Body Butter Africa. Знахідка, яка шкіра дуже суха або ж потребує відновлення ❤️🔥
Коли я обирала батер від цього бренду, то не очікувала, що він зовсім НЕ буде схожим на всі інші, що я пробувала раніше.
Мене підкупила концепція бренду, підхід до виготовлення косметики. Тому вирішила розпочати знайомство з чогось доволі універсального - засобу для тіла.
Батер випускається у скляній баночці об‘ємом 150 мл.
Здається, що дуже мало, правда? Але не з цим засобом. Чому? Розповім далі.
На скляній баночці був додатковий захист - наліпка, яка гарантує, що ви - перший користувач.
Через цю прозору тару помітний уже сам продукт - він має ніжно рожевий колір, який має легкий коричневий відтінок.
Консистенція і аромат.
А ось цим він не схожий на жоден з попередніх моїх батерів.
Тому що при першому відкритті батер був дуже густий, як шматок масла. Але з дороги він відстоявся і з часом був уже м‘який.
Тим не менш, до контакту з тілом це все ж таки густа субстанція. Дійсно нагадує м’яке масло.
На дотик жирненьке, маслянисте. Від тепла тіла відразу починає танути, швидко розподілятися.
Аромат приємний, натуральний, солоденький. Я уже в захваті від запахів косметики Mixtura. Вважаю, що вся натуральна косметика повинна так пахнути, тоді нікого не буде відлякувати 🤭
Дуже гарний ванільно-горіховий аромат, який моментами нагадує шоколад. Дійсно чудеса) НАТУРАЛЬНИЙ, без усього зайвого. І особливий, бо подібного не відчувала, у тому числі від іншої натуральної косметики.
СКЛАД
Простий, лаконічний і НАТУРАЛЬНИЙ, що головне.
Я писала, що текстура жирненька і це пояснюється складом, адже у ньому 3 масла/олії (ши, мигдалю, герані) та екстракт ванілі.
Олії мигдалю та ши (каріте) надають потужну живильну, відновлюючу дію. І так, основу продукту складає саме масло ши.
ВІДЧУТТЯ НА ТІЛІ, ВРАЖЕННЯ.
Продукт виявився дуже незвичним і спочатку я навіть не знала як реагувати і куди застосовувати, проте прийшла до правильних умовиводів 😉
Батер легко розподіляється по тілу, але поглинається 10-20 хвилин. Найприємніше виявилося наносити саме після душа на вологе тіло, тоді поглинається швидше.
І так, спочатку відчувається олійність, шкіра блистить. Але після поглинання трапляється чудо: шкіра сяє (не жирним блиском, а саме здоровим), виглядає гладкою і максимально рівною, відчувається м‘якою, шовковистою, нереально приємною!
Цей батер чудово справляється навіть з НАДМІРНОЮ сухістю. Так, використовую його на лікті, коліна і стопи. За 4 дні щоденного використання загоїлися тріщинки та натоптиші на п‘ятах (фото додаю).
На будь-яку зону вистачає всього горошинки засобу, бо розподіляється він ну дуууже круто. Через це є супер-економним і цього об‘єму 150 мл вистачить на декілька місяців!!!)
А як сяє шкіра після нього 😻 Я закохалася у цей ефект, бо шкіра настільки зволожена, що усі нерівності вмить розгладжуються і наповнюються зсередини, тому шкіра виглядає як з фото інстаграму ✨ Дієвий як при використанні відразу після душу, так і пізніше, на зовсім суху шкіру.
Такий поживний мус для тіла буде дуже доречним у холодну пору, а для вічно сухих ділянок (як у мене їх чимало, наприклад), то взагалі круглий рік ❤️🔥
А у кого проблеми з сухістю шкірою, то батер Mixtura точно у силах допомогти побороти цю неприємність.
До речі, аромат як приємний бонус, відчувається ще дуже довго - впродовж 2-4 годин. Ну дуже смачно пахну після нього 🍫
Коментарі (0)