П'ятірка з пятидесяти
Якби прийшлося обирати
Привіт дівчата! Визнаю, я парфманьяк😅. Маю в колекції в повнорозмірному форматі 50 ароматів і біля сотні відливантів, знаю що на цьому зупинки не буде адже знову є хотілки).
Мені дуже подобаються парфуми, вони переносять мене в різні моменти мого життя і викликають різні приємні асоціації, принаймні ті що в мене в колекції і в улюблених.
Маю аромати різного цінового сегменту і якби на сьогоднішній день мені прийшлося обирати серед них тільки п'ять - то це будуть:
1/ Calvin Klein Beauty.
Не буду вказувати тут піраміди ароматів щоб не робити пост ще довшим, розповім тільки про свої асоціації і відчуття.
Отже про парфуми). Це білоквітковий аромат, в ньому я чітко відчуваю солюючу ноту жасмину, але при цьому вони не задушливі.
Цей аромат в мене асоціюється з весною, коли вже все починає рясно зеленіти і квіти на фруктових деревах ось ось відкриються, саме в цей час я починаю ними активно користуватись аж до поки не настануть спекотні дні.
Моєму аромату вже два роки і вони з часом стали ще стійкішими і шлейфовими. Викликають асоціації також з білим кольором і чимось легким. Повторила покупку двічі, вони повинні бути у мене завжди.
2/ Guerlain Mon Guerlain Eau de Toilette.
Для тих хто полюбляє деревні і лавандові нотки, саме їх я найбільше відчуваю в цьому ароматі. Ці парфуми я ношу в любий сезон, в жаркий на вечір, в прохолодні дні - і в день надягаю. Цим парфумом я користуюся зазвичай в той день, коли потрібно бути на висоті).
Асоціюються в мене саме з жінкою яка знає собі ціну, яка зі сталевим характером і для неї не існує ніяких перепон в житті, але при цьому в ній присутня і жіночність і сексуальність. Слухаючи аромат, відразу на думку спадає жінка в строгій облягаючій сукні футляр, бежевого, чорного і червоного кольорів.
Аромат дуже стійкий, навіть після одного розпилення на шкіру - шлейф заповнює кімнату, повтор буде однозначно.
3/ Elizabeth Arden 5th Avenue у парфумованій воді.
Ці парфуми колись мені подарувала свекруха, тоді коли ще було дуже холодно на дворі. Намагаючись тоді їх поносити, я їх зовсім не зрозуміла, вони викликали в мене відчуття відторгнення, як знаєте, ніби ви щось лишнє додали до свого образу і воно і не туди і не сюди, загалом ніяк). Відставила їх до тепла, щоб дати їм ще один шанс. Слідуюча моя спроба їх надягнути була вже дуже теплим літом і саме в цей період я відчула всю красу цього аромату. Цей парфум для мене став повсякденним в теплий період часу і саме на ньго я отримувала від жіночої статі найбільше компліментів. Коли закінчився мій подарунок то через короткий період часу повторила покупку вже сама і буду повторювати.
В цьому ароматі настільки обширна пірамііда що я не можу вичленити ніяких конкретних нот окрім магнолії. Читала відгуки, хтось чує бузок, хтось конвалії хтось липу. Для мене це цільний, свіжий квітковий букет. Асоціації чомусь саме з жовтим кольором і жарким літом з бджілками). По стійкості, якщо скористалася вранці о дев'ятій то після чотирьох годин дня оновлюю аромат, я люблю аромати відчувати на собі).
4/ Nina Ricci Premier Jour парфумована вода.
Цей аромат я використовую також в теплу пору року як і попередній але вже на більш особливі і святкові події, в денний період доби, саме на цей аромат отримувала найбільше компліментів від чоловічої статі.
Аромат теж квітковий і свіжий, викликають асоціації з пудровими, пастельними світлими кольорами. Жіночний ніжний і "пухнастий" парфум, якщо так можна сказати 😊. Читала відгуки що ніби зараз нова версія звучить гірше ніж попередня, я не знаю, не маю змоги порівняти. У мене виробництво Іспанія, купувала їх рік назад, стійкість і шлейф на висоті. Повторній покупці бути.
5/ Jimmy Choo Jimmy Choo парфумована вода.
Ну і нарешті останній в цій добірці. Це моя любов.
Я дуже полюбляю ноту пачулі в ароматах і тут вона дуже відчутна, це стержень цього аромату. Парфум солодко пачульний, найбільше відчуваю тут як я вже сказала пачульну ноту, після неї слідом солодка груша і тоффі.
Покупку повторювала вже тричі і не востаннє.
Цей аромат я надягаю ранньої весни, на прохолодний літній вечір, осінь і зима.
Асоціації з дівчиною, жінкою брюнеткою в якої її лук доповнений обов'язково шкіряною курткою косую, або одягнена в шкіряну сукню. Яка має темпераментний характер, з гарним почуттям гумору, яка ніколи не дозволить себе ображати і дасть відсіч тому хто хотів це зробити, має почуття гідності. Прошу не плутати слово темпераментним зі сварливим😉. Асоціації з темними речами і яскравою зовнішністю.
Якось так. Шкіра в мене доречі холодна і суха, може комусь ця інформація буде корисна. Описала аромати як я їх сприймаю. Це лише моя суб'ктивна думка і моє сприйняття ароматів, у вас може бути зовсім по іншому, тому що ми всі різні, в цьому і вся фішка цього світу, інакше не було б так цікаво. Надіюсь вас не втомив мій допис і дякую всім хто його осилив до кінця прочитати. Про парфуми я можу говорити вічно) До наступних зустрічей.
Коментарі (0)