ksnklb

Що закінчилось у липні

Що закінчилось у липні

Здавалось, що недавно тільки почалось літо, а вже кінець липня 🤷🏻‍♀️.

Цього разу назбирала досить багато порожніх пляшечок, не закінчила лише 1 бальзам, який мені не підійшов зовсім. А все інше я використала до останньої краплі (ну звісно, наскільки мені це дозволила баночка та дозатор).

Отже, розповідаю про них коротко нижче 😉

Цього місяця я закінчила багато тоніків, усі вони були розпочаті вже, а цей місяць виявився дуже спекотним, тому використовувала тоніки і для того, щоб освіжитись.

Simple Kind To Skin Soothing Facial Toner, такий базовий звичайний тонік для обличчя, легкий, добре зволожує, водянистий.

Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic, і це ще один базовий тонік для обличчя, водянистий, чудово зволожує шкіру та готує її до подальших етапів догляду.

OGX Coconut Milk Shampoo, досить класний шамупнь для волосся, волосся після нього гладке, не заплутане, є блиск. А ще шамупнь просто неймовірно пахне, це такий солодкий аромат коксового лікеру з карамельною нотою.

Shelly Professional Care Regenerating Foot Cream, а ще в мене закінчилась мініатюра крему для ніг, який я ще точно повторю і сподіваюсь, що тоді встигну про нього написати. Загалом він гарно зволожує та пом'якшує шкіру на ніжках.

Babe Laboratorios Roll-On Deodorant, закінчився і дуже класний антиперспірант, з яким я забула що таке запах поту навіть у спеку, він має легкий квітковий запах, який взагалі не відчувається після нанесення. Не залишає слідів на шкірі чи на одязі.

Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo, закінчила мініатюру і добре.. не зовсім зрозуміла популярності цього бренду. Можливо, потрібно знайти свою лінійку за потребами волосся.

А також закінчилась і мініатюра гелю для душу Mermade Night in Paris, аромат алкогольної вишні мені у ньому подобається, очищає добре. Вприцнипі, я рада, що у самого бренду баночки іншого формату, бо саме цей для боксів не зовсім зручний.

Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner, дівчата, це скарб. Дуже класний кондиціонер для волосся, відчутно його зволожує та робить волосся м'яким, "живим", гладеньким. З ним є такий момент, що волосся сохне трішки довше, ніж з іншими засобами, та це того варте.

Mermade Bubble Gum, загалом приємна пінка для душу, має солодкий аромат з кислинкою, який нагадує жувальну гумку з аналогічною назвою. Пінка ніжна, наче хмаринка, має легкий блакитний відтінок.

Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract, у спеку цей тонік став моїм спасінням завдяки формату спрею, я його розпилювала і на тіло, і на обличчя, коли брала у поїздку. Спочатку у нього був аромат який нагадував льодяники для горла з ісландським мохом, та потім він десь зник, чи я звикла. Як тонік, він працює чудово, дозволяє додатково зволожити та очистити шкіру обличчя.

Garnier Fructis HairFood Mask, зараз бачу що ці засоби для волосся зазнали змін, а такі я ще не пробувала і оцінити не можу. Загалом у старому дизайні маска була класна, вона густа, добре зволожувала волосся. Саме маска з "бананом" робила волосся ідеально гладким.

Тут заховався бальзам, який я все ж не буду закінчувати, бо він мені зовсім не підійшов. І це Love&Loss Minty lip Balm, зовсім не моє, сушив губи.

Закінчились і дві мініатюри від Fraijour, загалом ці крема мені сподобались, тому рекомендую спробувати мініатюрки, особливо зелену, вона залишає гарний вологий фініш на обличчі та зволожує трішки краще, ніж синя.

Зволожувальний крем-флюїд з ніацинамідом та бакучіолом Natureal, у мене мініатюра такого крему для обличчя і нажаль, вона якось швидко закінчилась. Крем загалом добре впливав на шкіру обличчя, має гелеву текстура, завдяки якій легко розприділяється, легким трав'яний аромат. Зволожує добре та швидко поглинається шкірою, а також залишає приємний сатиновий фініш на обличчі.

Закінчилося і молочко для тіла з набору Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme D'Amour, взагалі там малий формат і його вистачає на кілька використань, тому я його майже одразу відставила подалі. Аромат у ньому доволі гарний, більше підходить до зими.

Також цього місяця я використала кілька пробників, які загалом залишили приємні враження.

Усім дякую за увагу та гарного дня ❤️