saybeautyk

Lunnitsa | Hydra Cream

Lunnitsa | Hydra Cream

Спробувала зволожуючий крем для обличчя від українського бренду Lunnitsa і готова поділитися враженнями про цього малюка.

Дуже легенький крем, який чудово підійшов моїй жирній та проблемній шкірі, що зараз дуже схильна до комедонів. Нуль обтяження, не забиває пори, гарно справляється зі своєю основною роботою - зволоження шкіри (та навіть дає легке відновлення).

Крем приїхав упакований в картонну брендову коробочку у чорно-білих тонах.

Сама баночка скляна, доволі важка та має деревʼяну кришку, що виглядає ну дуже естетично.

Обʼєм засобу - 50 мл.

Приємно, що під кришкою була наявна додаткова захисна мембрана з язичком. Я люблю, коли вони є у кремах, але по факту завжди викидаю ці мембрани при першому ж користуванні)

Текстура - класичний крем, при нанесенні на шкіру він стає легким та невагомим, швидко вбирається і не залишає липкості.

При розтиранні не відчувається олійності, маслянистості - це чудово видно на макро-фото, де я нанесла крем на руку. Він легкий і напівпрозорий.

Основні компоненти, що дають зволоження:

🤍Squalane: сприяє утриманню вологи в шкірі та робить її м’якою і гладкою.

🤍Glycerin: Зволожувач, компонент НЗФ

🤍Shea Butter (Butyrospermum Parkii Shea Butter): Натуральна олія, яка живить та зволожує шкіру, а також має протизапальні властивості.

🤍Tocopheryl Acetate (Вітамін E): Антиоксидант

🤍Trehalose: підтримує оптимальний рівень вологи у шкірі

🤍Urea: помʼякшує шкіру

🤍Watermelon Seed Oil (Citrullus Lanatus Seed Oil): Олія кавунових кісточок, багата на жирні кислоти та антиоксиданти.

🤍Allantoin: Речовина з заспокійливими властивостями, сприяє регенерації шкіри.

🤍Sodium Hyaluronate: Сіль гіалуронової кислоти

Крем має натуральний травʼяний аромат та дуже швидко поглинається шкірою, не відчувається в носці.

Він не провокує додаткової жирності шкіри та не створює парникового ефекту. При цьому, не дивлячись на свою легкість, крем добре ВІДНОВЛЮЄ шкіру - я зараз використовую його в тандемі з кислотними падами бренду Lunnitsa (які виявились навіть для моєї «бувалої» шкіри доволі дієвими), і під час протирання шкіри самим пілінг-диском шкіра трохи пощипує, а крем гарно нівелює це відчуття і заспокоює подразнені ділянки.

За два тижні користування пори не забив і нових комедонів не спровокував.

Гарний базовий кремчик для комбінованої та жирної шкіри, що робить свою роботу 👌🏻 повна ціна у 760 грн трохи кусається, але зараз цей засіб на знижці і вартує трохи дешевше, тому можна виловлювати саме таку приємну ціну.