☕️ Karina ☕️

LIPSS LIPPER

LIPSS LIPPER

Я величезний фанат блисків та і взагалі різних засобів по догляду за губами. Тому я дуже зраділа, отримавши таку красу.

💋Знайомтесь, lipper це -

• активний комплекс із міметичним пептидом, який активує збільшення об'єму губ;
  • тривалий результат м'якості та зволоження;
  • накопичувальний ефект (об'єм поступово зібльшується і не зникає).

💋Пакування - знаходиться блиск у стильній картонній коробочці (на ній зазначається відтінок), ідентичній по дизайну із самим засобом. Він, в свою чергу, має вигляд м'якого пластикового тубусу з кришкою, яка розкручується. Має твердий скошений носик з отвором, який подає продукт. Він невеликий, але в той же час дуже приємний та зручний. І виглядає ну дууже гарно.

💋Об'єм - 8 мл.

💋Колір - прозорий.

💋Аромат - солона карамель.

LIPSS LIPPER
LIPSS LIPPER

💋Текстура - прозорий блиск, в міру густий/рідкий. Не тече. Не липкий. Дуже комофртний та приємний.

💋Враження - це моя нова любов. Губки з ним доглянуті, зволожені та візуально виглядають краще. Він прозорий, має дуже смачний аромат солоної карамелі. Не залишає присмаку. Розгладжує будь які недоілки та прибирає сухість губ. Дає гарний блиск. Відчувається комфортно, не липкий. Зручний формат. Так як він невеликого розміру, то легко брати із собою в кишеню/сумочку. Стійкість як і в звичайних блисків (після перекусу потрібно поновлювати). Губи з ним навіть відчуваються більш пухлими, виглядають теж соковито.

Щиро рекомендую його спробувати. Це дійсно приємна та корисна насолода.

10/10