З LAMEL Make Up BB Blush я р озвіяла власні упередження!
Тут знайдеш свотчі і лайфхаки по підбору румʼян 🧡
Раніше румʼянами не користувалась, оскільки боялась використовувати їх на проблемній шкірі (думала з ними висипи будуть більш помітними).
Моє знайомство з румʼянами розпочалось з LAMEL Make Up BB Blush і дівчата, це кохання з першого погляду!
Ці румʼяна мені рекомендувала візажист, з її слів вони зручні як для початківців, так і професіоналів.
Обʼєм, пакування, консистенція:
Обʼєм румʼян - 10 мл, розхід овер економічний (мені здається що вони не закінчаться ніколи, можна навіть внукам їх передати 😄)
Дизайн дуже стильний і вишуканий.
Консистенція легка, кремова. Румʼяна гарно пігментовані, легко наносяться і швидко висихають.
Відтінки:
Доступні у кількох відтінках, що дозволяє підібрати найкращий варіант для різних тонів та підтонів шкіри.
401 - Tea rose (Чайна троянда);
402 - Pink blossom (Рожеве цвітіння);
403 - Coralline (Кораловий);
404 - Hot Lava (Гаряча лава).
Як правильно підібрати відтінок?
Вдало підібрати відтінок румʼян можна після визначення вашого тону та підтону шкіри.
Тони шкіри: дуже світлий(1)-світлий(2), середній(3), темний(4).
Підтони шкіри: теплий, холодний, нейтральний.
Для визначення підтону шкіри використовуються різні лайфхаки. Два найпопулярніші з них розповім.
- Колір вен на запʼястях.
Якщо їхній колір нагадує синій, то шкіра має холодний відтінок. Якщо вени зелені – тон теплий. Якщо помітні вени двох кольорів або виділити певний колір складно, значить, тон нейтральний.
2. Реакція на засмагу.
Якщо засмага лягає рівномірно, а сонячні опіки трапляються рідко, це свідчить про те, що шкіра відноситься до теплого або нейтрального тону. Якщо засмага лягає нерівно, є схильність до опіків шкірного покриву - ви власниця шкіри з холодним тоном.
Який колір підійде для різного тону і підтону?
Дуже світла-світла шкіра:
• Теплий підтон: Персикові, коралові відтінки.
• Холодний підтон: Рожеві, блідо-малинові відтінки.
Середня шкіра:
• Теплий підтон: Абрикосові, теплі рожеві відтінки.
• Холодний підтон: Рожево-фіолетові, ягідні відтінки.
Темна шкіра:
• Теплий підтон: Теракотові, бронзові відтінки.
• Холодний підтон: Малинові, темно-червоні відтінки.
Нейтральний підтон: можна експериментувати з обома палітрами, як теплими, так і холодними відтінками, вибираючи ті, які більше підкреслюють природний тон шкіри.
Оскільки я власниця світлої шкіри з холодним підтоном, я обрала для себе колір 402 (Рожеве цвітіння).
Як я використовую?
Наношу спочатку на руку, а потім переношу на щіточку (так на неї потрапляє менша кількість пігменту і вони не лягають плямами), поступово розташовую на шкірі.
Стійкість:
Стійкість відмінна. Навіть на моїй комбінованій шкірі румʼяна тримаються протягом усього дня.
Враження:
Кремові румʼяна LAMEL підкорили моє серденько і розвіяли мої страхи про те, що дівчатам з проблемною шкірою не можна користуватись румʼянами, адже вони зовсім не підкреслюють висипань, а навпаки освіжають обличчя і ро блять його сіяючим!
Коментарі (0)