𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Watermelon Body Butter

Joko Blend Watermelon Body Butter
Joko Blend Watermelon Body Butter

Колись у мене вже був баттер від Joko blend з маракуйєю, який я обожнювала і брала саме на літо і ось знов вирішила повернутися до баттеру, але на цей раз обрала з кавуном.

Joko Blend Watermelon Body Butter

Об'єм: 200 мл

Засіб має ну дуже гарний і яскравий дизайн.

Банка-шайба вироблена з міцного пластику. При доставці її огорнули спеціальною стретч-наклейкою, щоб все було герметично закрито.

Під кришкою є додатковий захист у вигляді пластикової мембрани.

Баттери бувають різні, у мене їх було декілька і більшість мали прям дуже поживну текстуру, але від Joko blend подобається найбільше тим, що він легкий і у порівнянні не жирний, не має тієї надто масляної основи.

В складі баттер містить алантоїн, який прискорює регенерацію клітин, олію насіння кавуна, яка має інтенсивні зволожувальну властивості, олії солодкого мигдалю і ши для якісного живлення і ефективного догляду, а також й інші корисні компоненти.

Засіб світло-зеленого кольору. Аромат - супер! Мені відчувається ніби кавунова жуйка 🍉. Пахне дуже смачно! На літо така віддушка особливо актуальна. Запах насичений, соковитий, свіжий. Після нанесення на шкірі відчувається більш тонко і ніжно, залишається на деякий час, огортаючи ягідною вуаллю.

Баттер дуже густий, немов застигше вершкове масло, і такий же він по текстурі, але не масляний, в міру поживний.

Попри те, що він має густу консистенцію, від тепла шкіри він одразу підтаює і легко розподіляється. Як для баттера - вбирається відносно швидко (якщо у порівнянні з подібними). Це не крем, що миттю поглинається, тому треба трохи часу, хвилин 10. Після остаточного всотування жирної плівки немає. Липкості також.

Шкіра охоче насичується ним, а він її глибоко зволожує і живить, надаючи особливу м'якість і гладкість. Вона приємна на дотик: ніжна, шовковиста, оксамитова і набуває красивого сяйва, ніби підсвічується.

Баттер прекрасно доглядає, він не важкий для літа і буде чудовим помічником взимку.

У нього неймовірна текстура і аромат. Спробувавши його, не можливо не закохатись.

Окрім тіла, засіб також можна використовувати замість крема для рук, якщо шкіра потребує інтенсивного зволоження і живлення. Він миттю прибере дискомфорт і поверне ручкам доглянутий вигляд. Також гарно працює і на загрубілих ділянках шкіри, ретельно пом'якшуючи епідерміс.

Обожнюю цей баттер, він вартий уваги.