lido444ka

новинка від Lamel - блиск для губ, який вартий уваги

блиск Dazzle Glow тільки-но вийшов, а 404 відтінок розкупили. а воно і не дивно.

текстура приємна, не рідкий як олійка, але і не густий блиск. трохи відчуваються блискітки легеньким "пісочком"

напівпрозорий, має нюдовий рожевий відтінок, який нагадує bunny tongue. має скляний перелив та крихітні різнокольорові блискітки, за рахунок чого візуально збільшує губи.

стійкість як в звичайного блиска, ефект скла потихеньку зникає, блискітки і колір лишаються, в білу смужку не скотується. губи не сушить, навпаки зволожує.

має дуже солодкий аромат кокоса, для мене це скоріш мінус, але при носці не відчуваю. на смак трохи солодкий.

упакування особисто мені не подобається, зелений колір нагадує Fat OIl від NYX та і зовсім не виглядає ніжно. зате має дуже зручний великий аплікатор та адекватний об'єм - 5 мл.

мене ще зацікавили декілька відтінків, коли робила свотчі

406 холодний майже бузковий відтінок, але він не має блискіток

407 оцінила не тільки я, бо він вже розкуплений) шикарний бордовий колір з з блискітками

408 темно коричневий, майже чорний з блискітками. теж очевидний фаворит. нагадує блиск від Colour Intense Чарівна Ніч, але він більш сірий.

інші відтінки гарні в банці, але доволі прозорі.

мій вердикт: блиск чудовий, відтінки цікаві. як то кажуть run don't walk туди де його ще можливо придбати.