red_dragon

MERMADE: Шиммер-міст Miami Sunrise

Miami Sunrise 🌞

Mermade мене порадував. Маю декілька таких шиммер-містів з приємним ароматом.

Пакування:

Прозора пластикова баночка з розпилювачем, об'єм 100 мл, має сзаду етикетку з коротким описом аромату: "Міст розкривається фруктовими гурманськими нотами та надає шкірі тіла золотого сяйва".

Через прозорі стінки пакування видніються золоті блискітки, що дуже гарно переливаються хвилями та яскраво мерехтять. Консистенція шиммер-місту густа, засіб переливається так, наче йому важко. На розпилення це не впливає, все гарно, блискіток залишається в міру.

Тревел розмір - це фішка Mermade і вона мені подобається. Спрей зручно брати з собою на прогулянки та посиденьки у кав'ярні.

Відчуваю аромат міста до двох годин, на шкірі він більш ніжний, теплий, ніж на одягу. Після розпилення я відчула стигле, соковите яблуко та нектарин, через декілька хвилин аромат змінюється, стає більш легким, відчувається наче прохолодний сік мультивітамін у спеку, має багато солодких фруктів та свіжість.

Враження:

Мені сподобалось знайомство з цим ароматом, міст цікавий, однозначно бути користуватись ними і надалі. Насправді важко не закохатись в ці аромати від Mermade.. подивіться, скільки їх різних!