Чистикова Дар'я

Парфумований спрей для тіла Cherry Osaka

Парфумований спрей для тіла Cherry Osaka

Неможливо зупинитися на одному спреї Avenue Des Parfums, просто неможливо 🙈 Мені дуже полюбився Royal Monaco (відгук на нього тут https://club.makeup.com.ua/post/44018/), тому вирішила йти далі та спробувати спокусливий аромат Cherry Osaka.

Неймовірно смачний та вишневий, розповідаю ⬇️

У цього спрея аналогічне пакування, все зроблено якісно та на совість, дозатор не западає та не плюється, все чудово 👌

Кольори наліпки передають весь вибуховий аромат Cherry Osaka у вигляді вишнево-мідних відтінків, виглядає дуже стильно та впізнавано серед інших баночок-скляночок на полиці.

Користуватися ним одне задоволення, він швидко поглинається на шкірі, хмаринка спрею на мить освіжає та приємно окутує ароматом.

Піраміда Cherry Osaka наступна:

Тип аромату: гурманські, фруктові

Початкова нота: Гіркий мигдаль

Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива

Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Сандал

На старті мигдаль відчувається дуже яскраво та пряно. За ним майже одразу вступають вибухові ноти дуже стиглої, навіть п'янкої вишні. Я тут ще відчуваю ніби саму кожуру дерева вишні, гадаю це вже боби тонка дають про себе знати, ніби суміш підсмаженого мигдалю, рому та мускатного горіха. Я б назвала цей аромат душевним, теплим та сексуальним.

Асоціації: ...Львів на початку грудня. Вже зривається сніжок і ви з коханим крокуєте до готелю після насиченого дня. Проходячи повз сувенірний павільйон з такими маленькими атмосферними дерев'яними кіосками, вас зазиває привітний Пан, спробувати настоянку його власного виробництва. Чого тут тільки немає: настоянка з мигдалю, слив, медовуха, ну і звичайно вишні. У неї такий неповторний аромат, такий м'який смак, стає так тепло, ніби ти вже під пледом у палаючого каміна...

Аромат такий теплий та зігріваючий, при тому томний та загадковий. Підійде любителям вишні та деревних нот.

Стійкість близько 2-4 годин, першу годину відчутно яскравіше. Особисто мені подобається наносити на точки росту волосся і трохи на саме волосся, так він грає більш інтенсивніше.

Cпрей Cherry Osaka виявився черговим приємним відкриттям бренду ❤️ Щира рекомендація!