red_dragon

MERMADE: Парфумований міст Light Blue

Light Blue 💙

Дуже захотілось ще один спрейчик-міст від Mermade. Але було дуже важко обрати аромат, бо вони всі гарно описані та мають дуже приємне яскраве пакування, ви тільки погляньте, скільки їх!

Пакування:

Прозора пластикова баночка з розпилювачем, об'єм 100 мл, має сзаду етикетку з коротким описом аромату: "Має приємний мускусний аромат з деревно-цитрусовим відтінком. Його фруктові ноти заряджають енергією свіжості та легкості". Міст прозорого кольору, консистенція, як у водички.

Мені дуже подобаються "тревел" габарити, місти від Mermade можна вмістити у 90% жіночих сумочок і носити з собою для поновлення аромату.

Відчувається аромат до двох годин, і на шкірі, і на одягу. Після розпилення звучить яскраво, я відчуваю дуже свіжий аромат цитрусових, найбільше саме апельсин та гірчинку цедри, деревні ноти та мускус я не почула в цій композиції, але є приємна солодка нотка.

Враження:

Мені сподобалось знайомство з цим ароматом, мені він підійшов. На літо дуже яскравий цитрусовий, свіжо-солодкий аромат як раз! Аромати від mermade хочеться спробувати ще 🫶