Аніта

Мультиспрей миттєвої дії для блондинок 11 в 1 You Look Professional Multiaction Spray 11 in 1

Мультиспрей миттєвої дії для блондинок 11 в 1  You Look Professional Multiaction Spray 11 in 1

Дівчата, всім привіт. Сьогодні поговоримо про Мультиспрей миттєвої дії для блондинок 11 в 1 You Look Professional Multiaction Spray 11 in 1. Я як більшість дівчат, які фарбують волосся, зтикаються з проблемою змивання з часом салонного тонування і прояву жовтизни на волоссі. Інколи я використовую тонуючий шампунь, але для більшого захисту кольору і збереження часу потрібно щось було обрати. Придбала я мультиспрей який нейтралізує жовті відтінки, оскільки до складу входить фіолетовий пігмент. Дійсно спрей має фіолетовий колір як і більшість тонуючих засобів для блондинок. Має приємний аромат, легко наноситься, зручний розпилювач, але може і трішки забруднити одяг або все навкруги. Дівчата писали що потрібно спочатку на руки наносити, а потім на волосся, але тоді я не розумію функції спрею, який повинен швидко і легко наноситься і працювати. Волосся добре розчісується, більш м'яке, приємне на дотик. На моє волосся неможна насотити багато спрею, бо волосся потім стає жирним. Тому не можливо добитися доброго результату з тонування. Вау ефекту від прибирання жовтизни немає. Бо щоб прибрати жовтизну по всьому волоссю, потрібно добре наносити спрей не тільки зверху, а й по всій густоті і равномірно, щоб не було прям. Спрей підійде для тих у кого коротке волосся, тоді можливо швидко нанести його по всьому волоссю. Для мене все ж таки удобніше використовувати шампунь, ним я можу прочісати кожен пасм. Додатково спрей діє як термозахист, додає блиску. З головною функцією прибирання жовтизни на моєму волоссі не справився.

Мультиспрей миттєвої дії для блондинок 11 в 1  You Look Professional Multiaction Spray 11 in 1