Hanna Domashenko

Shelly Hand Cream Set

Shelly Hand Cream Set

Сьогодні за м'якенькі лапки відповідальний - мій котик! Бо ніжність до стану муркотіння - це його супер-здібність🤗 Тому якщо хочете бути ніжною до кінчиків лапок...пфф...пальчиків, звичайно ж, то слід не нехтувати доглядом для рук, а догляд від Shelly зацінить навіть найвибагливіший муркотун!

Shelly Hand Cream Set
Shelly Hand Cream Set

Такий набір кремів не лишив мене байдужою, коли вперше побачила його в дописах дівчат. Ну, по-перше, бо формат маленького тюбику завжди зручно брати з собою в сумочку. По-друге, набір за хорошою ціною, а це означає, що професійним доглядом можна поділитися з найріднішими: мамою, бабусею, подружкою!..

Набір містить:
🌺Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки
🌺Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
🌺Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте

Кремчики йдуть в тубах по 45 мл. Такий формат для мене надзвичайно зручний. Упаковки стильні та при цьому дуже ніжні та дівчачі. Всі три креми націлені на конкретну дію:

відновлення (з алантоїном, маслом ши та екстрактом равлика - фіолетова упаковка з кисло-солодким ароматом солодощів);
пом'якшення (з колагеном, еластином та екстрактом півонії - рожева упаковка з ніжним ароматом півоній);
живлення (з кератином, сріблом та екстрактом арніки - зелена упаковка з солодким ароматом випічки).

Як на мене, хоч кожен крем має свою конкретну дію, та в справі рук - головне, то догляд за ними. Адже коли ми старіємо, то перші вікові зміни добре помітні саме на шкірі рук, шиї та декольте.

Креми добре та швидко поглинаються шкірою, не лишаючи липкості. Я також масажними рухами втираю крем і в кутикулу, бо вона в мене завжди пересушена... Результат: доглянуті та ніжні ручки з приємним ароматом!