Ще одна незвичайна маска
Колагенова маска для обличчя ABOUT face Super Collagen Seaweed Face Mask з насінням водоростей
Якщо ви подумали що це чергова тканина маска від About ,то я вас розчарую))
Коли купувала цю маску ,то не звернула увагу,що вона не тканина,але то і на краще,спробую щось для себе новеньке)
І яке ж було моє здивування,що це виявилась та сама відома маска з водоростей яка була так популярна в інтернеті пару років тому!
.
Можливо памʼятаєте відео де кореянки замішували з водою порошок який схожий на зерна Чіа,і виходила така вʼязка слаймова консистенція ,яку наносили на обличчя ,а результат був шикарний?!Свіжа,освітлена та зволожена шкіра?!
Так це щось типу того))
Що ми маємо:
Маска в обʼємі 12 гр
Коштує близько 20 грн
.
Склад приємний,тільки один компонент :
Lessonia nigrescens-один з видів водоростей які збагачені різними живильними елементами та амінокислотами,сприяють регенерації клітин,зволоженню та відновленню шкіри.Містить велику к-сть колагену яка відповідає за гладкість та пружність шкіри,роблячи її молодою та сяючою.
.
На вигляд -це дрібне коричневе насіння схоже на Чіа
Аромат,ну як у сирого насіння
Що потрібно робити?
Ці зернятка змішати з 3-4 ст.л.теплої води,після чого утвориться гомункул)Схоже на якийсь слайм з додатками)
Після чого цей комок треба розтягнути як піцейолла тісто,і наліпити на обличчя
.
Важливо!Зразу робіть отвори для ноздрів,щоб дихати,а вже потім на очі)
На фото можете побачити як це виглядає
Мені здалось що на моє обличчя цієї жижиці замало)або води мало додала,не знаю)
.
По відчуттям,комфортно,освіжаюче,добре)
Тримати маску потрібно 15-20 хв
Також виробник рекомендує використовувати маску курсом-10 процедур,2-3 рази на тиждень
Маска застигає,і її легко зняти одним пластом з обличчя
Після чого,потрібно вмитися і нанести звичайний догляд
Особливого результату після маски не побачила,можливо її дійсно потрібно використовувати курсом,але чесно кажучи повторити її хочеться)))
Коментарі (0)