Гіалуронова маска Garnier
Гіалуронова тканинна Алое-маска для всіх типів шкіри обличчя Garnier Skin Naturals
Я обожнюю тканинні маски, а від бренду Garnier вони завжди чудові. Сьогодні розкажу про маску гіалуроновий алое догляд.
Розпочну з лекала, воно дуже зручне, бокові вирізи дозволяють рівномірно розподілити тканину по формі обличчя. На фото видно, як маска лягла на мені. Також вдалі розрізи для очей, маска гарно прилягає в зоні патчів.
Про маску
Всередині пакету достатня кількість сироватки, маска в ній «плаває». Після нанесення на обличчя одразу відчувається приємна прохолода та зволоження. Я витримую маску 15-20 хвилин.
Після знімаю і бажано трохи протерти обличчя пальчиками, щоб розподілити сироватку і зняти залишки, якщо залишиться забагато засобу - буде скочування.
Враження
Чудовий ефект зволоження!!! Вирівнюється тон шкіри, прибираються шелушіння, заспокоюється почервоніння. У мене комбінований тип шкіри - мені маска підходить👌 резул ьтатом задоволена!
Також можу порекомендувати на літо маску від Garnier «маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми».
Від неї такий неймовірний ефект, ніби обличчя занурила в холодну воду! В спеку - те що треба!!! Відгук на неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/38872/
Коментарі (0)