Anna_feerie

Тестую бюджетний санскрін від українського бренду

Тестую бюджетний санскрін від українського бренду
Тестую бюджетний санскрін від українського бренду

Мені було дуже цікаво спробувати цей СПФ, адже він містить сучасні хімічні фільтри, схвалені для використання у ЄС, крім того, його вартість доволі бюджетна). Мені важливо, щоб сонцезахисний засіб не викликав подразнення та не провокував загострення розацеа та при цьому якісно захищав від УФ-випромінювання та пігментації. Одразу скажу, що на шкірі крем максимально комфортний, нічого не пече, не забиває пори та відчувається як потужний зволожуючий крем.

Тестую бюджетний санскрін від українського бренду

Санскрін має кремову консистенцію білого (з лимонним підтоном) кольору. При нанесенні на шкіру спф спочатку здається доволі щільним, але при втиранні швидко поглинається, залишаючи злегка вибілюючий ефект та сяяння.

Точно можу сказати, що при використанні сонцезахисного крему від Тінк не потрібен зволожуючий крем - достатньо буде сироватки або просто тонера, адже зволоження дуже сильне.

Макіяж наноситься легко, головне витримати 20-30 хвилин, щоб санскрін всівся. З такою базою навіть матовий тон виглядатиме сатиновим або навіть сяючим)).

Єдиний нюанс - на моїй шкірі через 2-3 години глоу ефект стає занадто вираженим і перетворюється на жирний блиск. Тому я можу зробити висновок, що крем все ж призначений для сухої себодефіцитної шкіри, якій не вистачає зволоження.

Тож, можу сміливо рекомендувати санскрін від Тінк SPF 50 власникам сухої шкіри, адже він комфортний, дієвий та доволі бюджетний. Комбінованій/жирній шкірі також можна, але зважте, що через кілька годин потрібно буде скористатись матуючими серветками та оновити шар сонцезахисту.