Catrice Summer Obsessed
Літня колекція
Як тільки я побачила анонс цієї колекції одразу її захотіла😍 Але нажаль один продукт мене розчарував.
А саме палетка Glowy face palette, відтінок 01 Seaside glow. Об'єм 13,5 грам, виготовлена в Польщі. Упаковка мені сподобалася, гарна, яскрава, картонна, є прикольна резиночка, яка тримає кришку. Рефіли виглядають гарно, я думала, що це будуть класні запечені текстури. А на ділі це малопігментовані суховата і мучнисті, та ще й з недуже приємним ароматом засоби для обличчя. По ідеї це мали бути бронзер, рум'яна та хайлайтер, але всі вони напівпрозорі і якісь однакові. Бронзер взагалі ледь помітний, світлий і не нашаровується, рум'яна засвітлі для рум'ян, вони більше наче хайлайтер, але супер делікатний і незрозумілий, а хайлайтер наче пудра з блискітками.🥴 Я ще недуже зрозуміла цю палітру, але буду пробувати якось її застосовувати. Аромат в неї такий як у рум'ян air blush.
А от рідкий бронзер це просто неймовірна штука 🔥 В мене у відтінку 01 Sun of Rhodos, об' єм аж 16,5 мл😀, виготовлений в Китаї. Упаковка дуже цікава, це тюбик з спонжиком, щоб виліз продукт потрібно трошки прокрутити. Нічим не пахне, відтінок супер вдалий. Не холодний і не теплий, такого в мене ще нема. Тушується легко і швидко, добре пігментований, стійкий. Мінусів поки не знайшла.
Ще хочу олійку для губ з цієї серії спробувати з ароматом аперолю😅
Коментарі (0)