anya_kozachenkoo

Catrice Summer Obsessed

Catrice Summer Obsessed

Як тільки я побачила анонс цієї колекції одразу її захотіла😍 Але нажаль один продукт мене розчарував.

А саме палетка Glowy face palette, відтінок 01 Seaside glow. Об'єм 13,5 грам, виготовлена в Польщі. Упаковка мені сподобалася, гарна, яскрава, картонна, є прикольна резиночка, яка тримає кришку. Рефіли виглядають гарно, я думала, що це будуть класні запечені текстури. А на ділі це малопігментовані суховата і мучнисті, та ще й з недуже приємним ароматом засоби для обличчя. По ідеї це мали бути бронзер, рум'яна та хайлайтер, але всі вони напівпрозорі і якісь однакові. Бронзер взагалі ледь помітний, світлий і не нашаровується, рум'яна засвітлі для рум'ян, вони більше наче хайлайтер, але супер делікатний і незрозумілий, а хайлайтер наче пудра з блискітками.🥴 Я ще недуже зрозуміла цю палітру, але буду пробувати якось її застосовувати. Аромат в неї такий як у рум'ян air blush.

А от рідкий бронзер це просто неймовірна штука 🔥 В мене у відтінку 01 Sun of Rhodos, об' єм аж 16,5 мл😀, виготовлений в Китаї. Упаковка дуже цікава, це тюбик з спонжиком, щоб виліз продукт потрібно трошки прокрутити. Нічим не пахне, відтінок супер вдалий. Не холодний і не теплий, такого в мене ще нема. Тушується легко і швидко, добре пігментований, стійкий. Мінусів поки не знайшла.

Ще хочу олійку для губ з цієї серії спробувати з ароматом аперолю😅

Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed
Catrice Summer Obsessed