red_dragon

Maybelline New York Lash Sensational Sky High

Нарешті в мене дійшли руки до допису про цю легендарну туш для вій - Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Дуже рада, що в мене вона з'явилась! Дякую, Beautiful land💞, за такий чудовий подарунок!

Раніше я користувалась тушшю цього бренду постійно, в мене було близько десяти різних поспіль. Але перестала користуватись, коли мені подарували Pastel, та що з наліпками.

Пакування: Пластиковий флакон з перламутрового пластику, має гарні блискучі елементи та написи. Приємно "клацає" при відкритті та закритті.

Об'єм продукту 7.2 мл, це добре, вистачить на довго. Ця туш класичного кольору, ідеально підходить для щоденного використання.

Щіточка силіконова, конусоподібна, має м'які щетинки різної форми, які ідеально профарбовують та видовжують вії. Обмежувач гарно справляється зі своєю роботою, продукту на щіточці стільки, скільки потрібно.

Враження: Ця туш мені дуже сподобалась, вона максимально подовжує вії, додає об'єму, не відбивається на повіках, швидко застигає, не склеює вії між собою, підіймає їх вверх, додає впевненості та не осипається протягом всього дня. Я дуже задоволена цим продуктом та продовжу користуватися 💞