Набір для японського ма нікюру від Magic Girl
Тестую бюджетний набір для японського манікюру від українського бренду Magic Girl.
Це мій перший досвід японського манікюру і вирішила я зробити його в домашніх умовах. Для цього обрала український бренд Magic Girl і їхній набір.
Техніка японського манікюру підходить для ослаблених, пересушених нігтів. Незважаючи на те, що мої нігті в нормальному стані, я вирішила спробувати цю техніку через доглядовий підхід з використанням натуральних складових. Також я надаю перевагу вигляду натуральних нігтів без покриття, тож подумала, що мені ця техніка ідеально підійде. І я зовсім не помилилася.
Вже після першої процедури я помітила здоровий блиск нігтів та гладкість нігтьової пластини.
Звісно, салонного блиску після процудури не буде, адже цей набір на мою думку є класичним і призначений для догляду та живлення нігтьової пластини. Тому, при покупці цього набору я навіть на це не сподівалася і вам не раджу, щоб потім не розчаровуватися.
Також, дуже зручно, що до набору поклали покрокову інструкцію. Я постійно нею користуюся, щоб не пропустити жоден етап.
Рекомендую цей набір для догляду за нігтями.
Коментарі (0)