MAXIMOVA🌷

Кольорова туш для вій SINART

Кольорова туш для вій SINART

Я маю дві туші:

  • 05 відтінок STORMY PURPLE
  • 06 відтінок DEEP VIOLET

Щіточка у туші звичайна, з щетикамами, спіральної форми. Обмежувач працює добре, продукту на самій щіточці залишається не дуже багато, що дозволяє зробити легке нанесення з тонким шаром, або ж нашарувати. Нашаровується туш добре, таким чином виходить яскравіший ефект і колір більше проявляється на віях. Туш добре пігментована.

Сама щіточка зафіксована на тримачі, вона не гнучка. Нею зручно «підібратись» під низ війок і добре профарбувати. Туш надає об’єму, подовження, відкриває погляд.

Носиться протягом дня добре. Пігмент достатньо виражений і помітно, що туш на очах кольорова (знаю, що кольорові туші іноді проявляються лише під певним кутом та освітленням, тут такого немає, одразу видно пігмент).

Змивала міцелярною водою, туш добре піддається демакіяжу.

Кольорова туш для вій SINART
Кольорова туш для вій SINART
Кольорова туш для вій SINART
Кольорова туш для вій SINART

Дизайн пакування дуже естетичний. Чорні картонні коробочки з сріблястим написом логотипу, на дні коробки профарбований відтінок туші та вказана назва з відповідним номером кольору.

Сама туш - це чорна пластикова туба на якій також нанесений сріблястими буквами логотип та на дні є наклейка з номером відтінку.

Це красивий відтінок фіолетового, він досить яскраво виглядає на віях, і в залежності від освітлення іноді відливає більш фіолетовим, а іноді іде в синіший відтінок. Але за всі слова красномовніше промовлять фото😊 тому прошу до перегляду підбірку.

Цей відтінок я б назвала синім індиго, дуже красивий і на моїх віях виглядає трохи стриманіше за попередній. Він також досить яскраво проявляється завдяки хорошій пігмегтації. Залежно від освітлення може активно проявляти синій колір, а приглушеному освітленні вигин куточка виглядає градієнтом від темнішого до яскравішого.

Також додаю маленький відео огляд😊