MariiBilous

Відгук про антицелюлітну олійку Weleda Birken Cellulite-Ol

Відгук про антицелюлітну олійку Weleda Birken Cellulite-Ol

Коли я вирішила боротися з целюлітом, я знала, що мені потрібен засіб, який буде дійсно ефективним, але при цьому ніжним для моєї шкіри. Мій вибір зупинився на березовій олії від Weleda Birken Cellulite-Ol, і я не могла навіть уявити, наскільки цей продукт перевершить мої очікування.

Вже після першого тижня я відчула, як шкіра стає м’якішою, бо вона в мене погано зволожена. З регулярним використанням (я слідую рекомендаціям: спочатку 5 хвилин сухого масажу, а потім нанесення олійки), помітила, перші результати, які не заставили чекати, бо целюліт почав менш виразно проявлятися.

Особливий комплімент заслуговує формула продукту, яка містить екстракт березового листя, що стимулює кровообіг та обмінні процеси. Решта складу теж відмінна і не тестується на тваринах. Крім того, олійка чудово поглинається шкірою, не залишаючи відчуття липкості чи жирності, а лише приємний шовковистий блиск.

Найприємнішим сюрпризом для мене стало те, що олійка допомогла не лише з антицелюлітним доглядом. Після декількох використань я вирішила спробувати її як засіб після гоління, і це було справжнє відкриття! Олійка чудово заспокоює шкіру, знімає подразнення та не викликає печіння. Після гоління я завжди мала проблеми з сухістю і почервонінням, але з Weleda Birken Cellulite-Ol моя шкіра залишається гладенькою і зволоженою.

В цілому, я в захваті від неї! Це продукт, справді працює, а ще додає щоденному догляду приємних моментів релаксації. Використовую в комплексі з гель-скрабом цієї ж серії. Рекомендую її всім, хто шукає не тільки ефективний антицелюлітний засіб, але й чудовий додатковий варіант для догляду за шкірою після гоління. Weleda знову не підвела, і я впевнена, що цей засіб залишиться зі мною надовго!