Anna_feerie

Рятівник для вросших нігтів

Рятівник для вросших нігтів
Рятівник для вросших нігтів

В дитинстві я мала 2 операції на великому пальчику ноги, під час яких ніготь повністю видаляли. Після цього він виріс не надто красивим та доволі товстим (але насправді добре, що взагалі виріс після такого😆). Нігтьова пластина стала набагато товстішою та заокругленою по боках, так що іноді це доставляє дискомфорт. Крім цього, навіть підрізати такий ніготь важко, доводиться брати найміцніші щипці та прикладати великих зусиль. Тож, побачивши спеціальний засіб для моєї проблеми, я одразу захотіла спробувати його).

Рятівник для вросших нігтів

Пом'якшувальний засіб від вросших нігтів Shelly представляє собою рідину майже без запаху, трохи густішу за воду. Пакування зручне та зрозуміле, в складі основним діючим компонентом є сечовина, що є відомим кератолітиком і часто використовується в продуктах для педикюру. Також виробник додав гліцерин та алантоїн для забезпечення зволоження🤗.

Ось таке моє "до": як бачите, доволі товстий ніготь, який по боках заглиблюється в м'які тканини. Нерівний край не тому, що я не приділяю уваги догляду, а тому що так це відростає.

Згідно інструкції я нанесла по одній краплі на бокові частини нігтя, щоб захопити і його поверхню, і бокові валики. Трохи розтерла пальчиком і почекала до повного висихання. До речі, виробник пише що можна повторити цю процедуру задля ще більшого пом'якшення, наступного разу теж спробую так зробити, але й однократне нанесення дає помітний результат😉.

Після висихання засобу я взялась за щіпчики і помітила, що ніготь ніби став більш податливим та не таким жорстким, в результаті чого мені дуже швидко вдалось позбавитись зайвого. Крім того, сама поверхня нігтя стала гладенькою і виглядає більш доглянутою навіть через 2 дні після процедури.

Дуже рекомендую спробувати цей чудовий засіб всім, хто має проблеми з вростанням нігтів та потовщенням пластини, бо це насправді швидко та дуже дієво (і не треба відвідувати майстра))). Вистачить такої баночки надовго, а зараз ще й на сайті знижка, тож вважаю це максимально вигідною покупкою🤩. Баєаю всім здорових та красивих нігтиків!)