Олена Романюк

Порожні баночки липня

Порожні баночки липня

Привіт 🌞

Спекотні (в усіх сенсах) дні цього літа хоч забирають усі ресурси, та викидушки складаються в коробочку, а новеньке замовляється 🥰

Тож, трохи із запізненням, але роблю підсумки по засобам, які закінчилися у липні, хто в аутсайдерах, а хто лишається в претендентах на повторне придбання.

• Бальзам-філер Elseve Hyaluron Plump - ефективний бальзам для тих, кому подобається гладке, рівне волосся. Швидкий та помітний ефект об'ємного та слухняного волосся, завдяки диметикону та гіалуроновій кислоті. Мені сподобався, для візуального ефекту можна використовувати. На заміну взяла інший бальзам Elseve, з лінійки Dream Long.
  • Зміцнювальна крем-маска Parisienne з екстрактом насіння льону - люблю цю маску, напевно, це вже 4 чи 5 баночка. Склад не бездоганний, але насичена, злегка масляниста текстура чудово зволожує волосся, без обтяження
  • Кондиціонер для волосся Papoutsanis Le Jardin Med з екстрактом шафрану та мандарину (мініатюра) - замовляла зі складу ЄС, дуже шкода, що не бачу повнорозмірної версії. Крутий бальзам, волосся надзвичайно м'яке та розсипчасте з ним
  • Рідкий шовк для волосся CHI Keratin Silk Infusion (мініатюра) - тут все проти мого волосся, і шовк, і кератин. Почитавши та проаналізувавши текстуру свого волосся, зрозуміла, що ми не друзі.
  • Кондиціонер відновлювальний для волосся Meloni - те саме, шовк, багато емолентів, не підходять моєму волоссю. Якщо цікаво, нижче відгук з фото https://club.makeup.com.ua/post/44624/
  • Рідина для зняття лаку Nogotok - вічна моя супутниця 😅, вже років 20. За час використання нігті в гарно стані, ніхто не постраждав
  • Бальзам для губ Essence Heart Core Fruity Lip Balm 03 - дуже гарне пакування бальзаму-помади, ніжно-рожевий відтінок. Але сушить губи, пахне старим масло і зламався 🤷🏼‍♀️ Напевно, важкі температурні умови вплинули на нього
  • Lancome Idole Nectar (пробник) - одна з позицій мого першого Wonder Bundle. Це любов, це магія, цим нектаром неможливо натішитися, це травневі троянди під дощем, багато троянд, трохи мускатного вина, персики. Чесно, переклала порожній флакончик у шухлядку, не викинула, пахне усе 💜
  • Зволожувальна крем-пінка для вмивання CeraVe (мініатюра) - засоби для обличчя CeraVe обожнюю, для очищення кращого не знайти. По текстурі більше схоже на емульсію (рідкий лосьйон), гарна й делікатна пінка, нейтральний аромат. Дійсно, дуже класний варіант для щоденного очищення нормальної та сухої шкіри
  • Есенціальний тонер з женьшенем Beauty of Joseon (мініатюра) - ще один улюблений бренд 💜 Тонер сподобався, після ензимного пілінгу, під сироватку з ретинолом - вдалий засіб для зволоження шкіри. Більш детально, з фото, можна прочитати в моєму відгуку нижче https://club.makeup.com.ua/post/35988/
  • Пілінг- диск (пад) з екстрактом лимону NEOGEN - у мене був варіант пробнику, тобто 1 пад (диск) в індивідуальній упаковці. Дуже сподобався, ефективне та дбайливе очищення, детальніше за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/44466/
  • Набір засобів Pyunkang Yul Black Tea (сироватка, тонер, крем для обличчя та під очі, по 1.5мл) - набір, дійсно, по своїй дії - anti age. Щільні текстури крему, сироватка й тонер ефектно працюють на зволоження. Шкіра дуже наповнена й щільна після нанесення усіх шарів догляду цієї лінійки. Раджу спробувати власницям сухої та нормальної шкіри, особливої з віковими змінами. Я придбала окремо мініатюру крему під очі цієї лінійки, так як він дуже добре зволожує шкіру в цій делікатній зоні

Дякую, що прочитали 💜 Вдалого косметичного серпня 😘