Швець Карина🤍

Empty bottles

Empty bottles

А все тому, що я планую ці баночки утилізувати в аптеці за акцією від Ля рош.

Мене не скільки приваблює подарунок (я знаю, що можу його не отримати))), скільки те, що ці баночки підуть на переробку і це буде мій малесенький вклад.

Що ж закінчилось?

1. Бальзам-філер від Elseve. Мені сподобався, гарно зволожує та розгладжує волосся, ніяких проблем від нього не було. 5/5, огляд тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/19363/ .

2. Тонер з біфідобактеріями і пантенолом Mary&May. Класна штука, використовувала переважно зранку. Наповнює вологою шкіру і гарно заспокоює, а ще супер-економічний - 120 мл мені вистачило з квітня до жовтня. Детально розповідаю тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/13093/ .

3. Сироватка з аскорбінової кислотою Лореаль. Окислилась і 1/3 я вилила( вона в мене була перелита в іншу пляшку з дозатором, яку я залишаю собі.)

Шкода, що не змогла довикористовувати продукт, бо вона мені сподобалась. Можливо, колись повторю ще раз.

Розповідаю детально тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/21588/ .

4. Пудра Affinitone. Купувала раніше її багато разів. Зручна, добре фіксує макіяж і наче не забиває пори. Загалом проста і хороша компактна пудра. Не відчувається на обличчі і не обтяжує його. Рекомендую, але сама повторювати поки не буду - вона мені набридла і я взяла іншу на пробу))