Alyona Fedyk

Яка зубна паста найкраща: топ 6

Яка зубна паста найкраща: топ 6

Всі ми завжди шукаємо найкращі зубні пасти – щоб гарно очищали, давали свіжий подих і коштували не всі гроші світу. Одразу скажу, що я не люблю суперевкаліптові пасти, тому мій топ-6 виглядає так…

Чудовий веганський засіб з приємною гелевою текстурою яскраво-зеленого кольору. Має терпкий трав’янисто-м’ятний смак, гарно очищає ротову порожнину та освіжає подих. Думаю, Dentissimo Vegan with Vitamin B12 має всі шанси здобути титул “найкраща зубна паста” для веганів, адже має безпечний склад без компонентів тваринного походження та не тестується на тваринах. Формула містить рослинні екстракти, ксилитол і гідратований кремній, і ніяких парабенів, глютену та фтору.

Дуже смачна:) Найкраща зубна паста з фруктовим смаком, яка не просто освіжає, а й дуже допомагає при чутливості емалі. В ній міститься 23 компоненти натурального походження, а от парабенів, фтору та SLES в ній немає. Був період, коли ця паста дійсно полегшила мій стан: під час відбілювання гелем і капами, мої зуби стали більш чутливими, а виноградна Biomed пришвидшила етап відновлення.

Чи часто я експериментую зі смаками у зубних пастах? Ні. Але як можна оминути засіб зі смаком апельсинового цвіту? Тим паче, це Marvis – бренд, який у всіх на слуху. Тут відчувається квітково-фруктовий аромат, але скажу одразу – це на любителя. Хтось любить м’яту чи евкаліпт, а хтось не проти спробувати щось екзотичне. Попри цікавий смак, Marvis Orange Blossom Bloom гарно очищає.

До речі, в колекції Marvis є не менш нетривіальні смаки: османтус, троянда, ревінь, лілія, імбир, жасмин, кориця і навіть лакричні льодяники… Найкраща зубна паста для експериментаторів:)

Про ці пасти чули всі. Не дивно, що вони такі популярні. Якщо мені запитають, яка зубна паста найкраща для відбілювання, то я без вагань відповім – Blend-A-Med 3D White. Є безліч смаків, але я обираю ніжну м’яту. Вона не пекуча, гарно очищає та повертає природну білизну зубів. Мені, як фанату кави, дуже подобається її ефект.

Що не кажіть, а от італійці мають гарні зуби:) Може саме тому більшість вважає, що найкращі зубні пасти пішли родом саме звідти. Бренд Pasta Del Capitano виготовляє безліч паст для різних потреб: для курців, для відбілювання, для захисту від карієсу, з цікавими та дуже дивними смаками. Зубна паста Sicily Lemon – це любов. Нею дуже приємно чистити зубки, та й результат ефективний. Антиоксидантна формула з органічним екстрактом сицилійського лимону дбає не лише про чистоту зубів, а й про свіжість подиху шляхом боротьби з проблемами ясен. Пасти з таким смаком я більше ніде не зустрічала.

Одна з тих, які я найчастіше купую. Моя стоматологиня не проти мого рішення, а отже – можна сміливо довіряти свої зубки Lacalut. Найкращі зубні пасти цієї серії – White Perfect та Anti-caries.

Відбілювальна White Perfect містить міцели, які притягують наліт навіть у важкодоступних місцях, як магніт, сприяючи чиститоті та свіжості. Зубна паста Anti-caries з фторидом ремінералізує емаль, відновлює її структуру і дуже класно освіжає подих. Ці дві пасти – одні з небагатьох з усієї серії, які мають приємний НЕ трав’яний смак.

Бережіть свої прекрасні посмішки! Всіх обіймаю:)