Ароматне мило в гарному упакуванні
Бренд Essencias de Portugal так і манить своїм красивим упакуванням, а відчувши їхні аромати, то у вас не залишиться шансів, щоб не спробувати цю красу.
Запах апельсину тут дуже натуральний і реалістичний, я відчуваю, як фруктову м'якоть так і його цедру. Обожнюю саме цитрусові нотки в продуктах для очищення шкіри, адже вони надають свіжості і бадьорості.
Упакування... Тут окремий захват. Я обрала для себе жестяну баночку з корковою кришечкою. Таке оформлення прикрасить простір у ванній кімнаті або буде комусь чудовим подарунком.
Можна обрати для себе будь-який зручний формат.
З ароматами апельсину в цього бренду є також мило в повністю корковій чи картонній коробочці.
В моєму наборі 2 мила по 50 гр.
Саме мило добротне, воно сильно не розмокає, адже достатньо тверде І міцне. Моя дочка вже встигла його добряче покидати, бо їй подобається бачте аромат, але мильце не розкололось)
Мені подобається брендоване різьблення на продукті, виглядає доволі вишукано, і взагалі це мило приємно тримати в руках.
Пінка утворюється ніжна і делікатна, вона злегка масляниста, що і не дивно, адже в складі присутні доглядові компоненти, в тому числі олії.
Шкіра після очищення ніжна і приємна на дотик. Мило не сушить, при цьому не залишає жирний слід, його можна використовувати, як для рук, так і для тіла і насолоджуватись яскравим ароматом апельсину 😍
Коментарі (0)