Шокола дний смаколик для тіла | Цукровий скраб Nutella Sovka Skincare
Їстивний аромат, приємна текстура, шикарний результат. Після цього скрабу почуваюся цукерочкою у шоколаді 🍫
Скраб випускається у стандартній пластиковій баночці.
Його об‘єм 310 грам, що доволі щедро.
Ціна ≈ 305 грн, але на акціях можна вхопити за дуже смачною ціною до 200 грн.
Аромат - тягучий, солодкий, гурманський, шоколадно-горіховий. Зовсім не приторний і звучить натурально. Аромат їстівний, страшенно пробуджує апетит і навіть бажання спробувати 🤭
Текстура дуже приємна, він не розсипається у руках, а тримається купки, бо у складі достатньо олій, які скріплюють кристали цукру.
Основний колір скрабу шоколадний, але є шари молочного кольору. Я їх не змішую, а використовую поступово.
І так, основа скрабу - цукор. Він не подразнює, а бережно відлущує верхній шар епідермісу, пришвидшує регенерацію.
Кристали середнього розміру, не царапають, а приємно масажують.
Ви могли помітити велику кількість олій, основні - кокосова та олія солодкого мигдалю. Вони глибоко зволожують, живлять і навіть знімають запалення/висипання, освітлюють плямки і звісно ж пом’якшують шкіру.
Розподіляється скраб приємно, передаючи шоколадний колір на тіло, якісно масажує шкіру. Завдяки аромату і кольору складається враження, наче це не простий процес скрабування, а повноцінне ШОКОЛАДНЕ SPA.
До речі, скраб не фарбує ванну, очищається без проблем.
Від контакту з водою гарно емульгується, перетворюючись у молочко. Так само легко змивається.
Шкіра відразу більш пружна, підтягнута, м‘яка і гладенька. Сповнена вологою без натяку на сухість. Після скрабу Нутелла мені не хочеться тут же нанести батер, бо завдяки оліям шкіра таки зволожена.
Також покращився тон шкіри, рельєф став більш гладким і рівномірним, це особливо помітно на ніжках.
У мене чутлива шкіра, а скраб підійшов їй чудово.
Sovka, випустіть з таким ароматом батер/молочко/лосьйон 🙏🏻 Це буде шикарне комбо. Дуже дуже його чекатиму. Аромат неймовірний - це натуральний шоколад з чітко вираженим горіховим шлейфом. Теплий, гурманський, закутує у себе 🍫 Особливо актуальним буде на прохолодну пору, але я і влітку користуюся із задоволенням!)
Коментарі (0)