Олена В

Hollister Canyon Rush For Him

Тип аромату:фужерні
Початкова нота: Кавун, Фіалка, Чорний перець
Нота серця: Бурбон, Герань, Лаванда, Магнолія
Кінцева нота: Амбра, Кедр, Пачулі

Прем’єра аромату:2000

Бренд Hollister випускає одяг та аксесуари для активної молоді, в тому числі лінійки одягу для серфингістів. І на їхні туалетні води я давно заглядаюсь. Останньою краплею було відео одного блогера саме про Canyon Rush For Him. Послухавши, я все ж не встояла і купила водичку синові. Тим паче він якраз займається інтенсивно спортом і рух для нього це все! А ціна на Canyon Rush зараз просто неймовірно приваблива: 370 грн за 30 мл. Ну як встояти???

Перше що відчувається при нанесенні-лоскочучий динамічний перець з ніжними квітами. Вибуховий і неординарний, енергійний мікс. Перець дає неймовірні вайби, а квіти заспокоюють композицію. З квітів відчувається добре фіалка і трошки магнолія. Лаванду не чую. Кавун-лише натяки на нього.

Взагалі фіалкові акорди в чоловічій парфумерії-це неймовірна чуттєвість і ніжність.

В якийсь момент свого звучання ця вся комбінація нот мені нагадує духмяний аромат вологої землі навесні. В парфумерії я так зазвичай відчуваю ветивер. Що з цих нот так поєднується і дає цей післясмак не знаю.

Немає хімозності чи пластмасових нот. За це я переживала, бо це мідл маркет і я боялась, що аромат буде дешево звучати. На щастя, нічого такого. Все благородно і гармонійно.

І база тут дуже красива: наче чиста випрата білизна, яка сохла на морозі під ніжним сонцем, а потім складена на полиці разом з мішечками з квітами.

Аромат яскравий, досить акватичний, вміру духмяний із-за спецій. Ідеальний для активного відпочинку чи спортзалу. Я знаю, що багато хто спить в ароматах Hollister. Особисто для мене цей аромат надто динамічний для сну. Він більше про рух, водні види спорту, розігріту шкіру і чоловічу привабливість.

Пасуватиме і підлітку, і зрілому чоловікові , який полюбляє активний відпочинок.

Не буде дратувати оточуючих, бо немає нав'язливих нот.

Стійкість: 3-4 години на гарячій шкірі. Це багато як для туалетної водички.

Шлейф помірний. Через пару годинок стає близьким до шкіри.

Особливу увагу хочу приділити флакону. Він зроблений з товстого скла, дуже важкий, як то кажуть-дебелий такий.

Кришечка наче зроблена із дерева. Взагалі у Hollister це така фішка: на багатьох флаконах кришечки зроблені наче із дерева. Дуже оригінально.

Цей аромат дійсно трохи схожий на Dior Sauvage, але набагато легший, більш акватичний і прозорий.

Дуже підходить на весну і літо. На спеку Canyon Rush особливо освіжаючий.

Щиро рекомендую спробувати!

Дякую за увагу!