Чорна Юлія ❤

Перша пуста бляшанка і перший допис серпня )

Перша пуста бляшанка і перший допис серпня )

Усім привіт ! Ось таку незмивашку я собі придбала, коли рятувала свої кудрі від незвичного для них іспанського середовища. Це була експрес покупка, бо так склалася доля, на той час, що нічого не було ніде навколо ))))

Засіб має зручну форму, легко вичавити невелику кількість. Має такий прикольний "глітерний" вигляд , хоча на волоссі якогось такого блиску я не помітила. Запах не нав'язливий, для мене приємний. Ціна більш ніж приємна. Я часто грішу тим, що сушу волосся природним шляхом без фену - з цим засобом можна, підходить. Містить кератин, тому допомагав упоратись з пушком з одного боку, та "рехтував" сухі кінчики, але з іншого при постійному використанні (мию голову через день) волосся ставало жорстким як солома (в мене так з усіма кератинами). Тому при першій же можливості замовила Olaplex (їх 6 хороша, але підходить тільки при сушкі феном) , а цей засіб використовувала коли ліньки вмикати фен, тобто десь через 2 миття + - . Для екстрених ситуацій , та не регулярного використання - рекомендасьйон. Дуже економний, навіть на моєму довгому волоссі вистачило місяців на 8. А я знову у пошуку незмивашки, без термозахисту у складі, для лінивих днів без фену)

Мій ідеал - Abril et Nature Hyaluronic Line Sérum reparador de cabello - але він нажаль не в наявності на європейській версії сайту , та й від ціни трохи око сіпається. Так що, якщо маєте гарну пораду по незмивашками (без прив'язки до ціни) - буду рада почути у коментарях !