☕️ Karina ☕️

LIPS LIPPER

LIPS LIPPER

Я вже показувала вам новинку від цього бренду, але прозорого кольору та з ароматом солоної карамелі. Залишаю посилання на допис - https://club.makeup.com.ua/post/46122/ .

На даний момент, це мій фаворит із усіх блисків / бальзамів, які я мала. Особливо полюбляю такі кавові відтінки та й сам аромат теж. Адже без кави не являю своє життя.

🤎Знайомтесь, lipper це -

  • активний комплекс із міметичним пептидом, який активує збільшення об'єму губ;
  • тривалий результат м'якості та зволоження;
  • накопичувальний ефект (об'єм поступово зібльшується і не зникає).

🤎Пакування - знаходиться блиск у стильній коричневій картонній коробочці (на ній зазначається відтінок), ідентичній по дизайну із самим засобом. Він, в свою чергу, має вигляд м'якого пластикового тубусу з кришкою, яка розкручується. Має твердий скошений носик з отвором, який подає продукт. Він невеликий, але в той же час дуже приємний та зручний. І виглядає ну дууже гарно.

🤎Об'єм - 8 мл.

🤎Колір - коричневий.

🤎Аромат - кава.

🤎Виробник - Україна.

LIPS LIPPER
LIPS LIPPER

🤎Текстура - коричневий напівпрозорий блиск, в міру густий/рідкий. Не тече. Не липкий. Дуже приємно відчувається на губах.

Залишаю фото вигляду на губках. На першому - тільки блиск, а на другому - з олівчиком по контуру.

🤎Враження - він мені сподобався так само, як і попередній. Але тут є перевагу - мій улюблений коричневий відтінок. Знову таки, губки з ним доглянуті, зволожені та візуально виглядають краще. Після нього відсутній неприємний присмак. Аромат тримається добре. Стійкість у нього, як і у бльшості блисків чи бальзамів. Після прийому їжі потребує поновлення. Губи відчуваються насиченими, більшими. Розгладжує будь які недоілки та прибирає сухість губ. Дає гарний блиск. Відчувається комфортно, не липкий. Зручний формат. Так як він невеликого розміру, то легко брати із собою в кишеню/сумочку. Вигляд на губах - вау. Він ідеальний. Тому рекомендую його спробувати однозначно. Не пожалкуєте. Відмовитись від нього складно.

10/10