Вітаміни для краси і чудового самопочуття
Я дуже люблю пропивати вітаміни, з ними краще почуваюсь і виглядаю теж, хоча не завжди отримую якийсь очевидний ефект, але саме Zest мене приємно вразили.
Мені дуже подобається, що буквально за декілька днів використання я відчула приплив енергії і сили. Скажу чесно, що ментально відчуваю себе значно краще, тому стараюсь не забувати і чемно їх вживати, в мене вже практично закінчились ці вітамінки, але хочу ще.)
Також мене менше почало тягнути до солодкого, оце я вважаю просто дуже крутим ефектом. Я навіть влізла в старі шорти, що не може не тішити.)
Вітаміни дуже добре впливають на організм, що відображається на зовнішньому вигляді. Я дійсно бачу, що мої нігті стали міцнішими і краще ростуть, а шкіру обличчя менше сипить. Щодо волосся тут важко сказати, бо це напевне треба декілька років на постійній основі пити вітаміни. Єдине, що можу побачити, то випадіння дійсно трохи зменшилось.
Пігулки п‘ю зранку, один раз на день, після вживання їжі. Тут 30 вітамінок і вистачає їх на місяць. Фото архівне, не хотіла фотографувати пусті пастилки, на даний момент залишилось 3 пігулки.)
Тут є такі користні елементи: вітаміни групи В, С, D3, Е, залізо, марганець, хром, цинк, йод, бета-каротин, коензим Q10.
Вітаміни групи B: активізують розумову діяльність, підвищують працездатність,, забезпечують нормальне функціонування нервової та серцево-судинної систем, сприяють покращенню стану шкіри, волосся, нігтів.
Вітамін С прискорює загоєння ран, бере активну участь у формуванні імунного захисту.
Вітамін D3- підтримка здоров'я кісток, зубів і м'язів. Вітамін зміцнює здоров'я імунної і нервових систем, захищає кровоносні судини, регулює репродуктивні процеси.
Вітамін Е- для здоров'я імунної системи до запобігання розвитку серцевих захворювань. Вітамін Е славиться своєю користю для шкіри.
Залізо- допомагає функціонуванню імунної системи. Крім цього, залізо впливає на апетит, самопочуття людини, а також стан її шкіри, волосся та нігтів.
Марганець-впливає на процеси репродукції, захищає стінки артерій від утворення атеросклеротичних бляшок.
Хром-допомагає боротися з тягою до солодкого і забезпечує зниження апетиту.
Цинк- для належної імунної функції, загоєння ран, роботи мозку та сенсорних функцій, статевої функції та здоров'я шкіри.
Йод-для створення гормонів щитоподібної залози, яка регулює наш метаболізм.
Бета-каротин- сприяє поліпшенню зору, імунітету, роботи легенів, психічного здоров'я та навіть зовнішнього вигляду шкіри.
Коензим q10- необхідний для роботи клітин серця, м'язів та мозку. Приймають для поліпшення стану серцево-судинної, імунної та нервової системи.
Мені вітаміни дуже подобаються. Я особисто завжди пропиваю курс вітамінів, коли бачу, що мій організм цього потребує. Можливо правильно здавати всі аналізи, але скажу відверто я цього не роблю-це дуже дорого робити кожен раз, я більше спираюсь на свої відчуття і бачу хорошу віддачу від організму.
Ми з дитиною задоволені вітамінками Zest 😊
Коментарі (0)