Hanna Domashenko

Sinart | Eyeshadow Velor

Sinart | Eyeshadow Velor
Sinart | Eyeshadow Velor
Sinart | Eyeshadow Velor

Sinart підкорює своєю якістю і не дарма майже у кожного візажиста в кейсі можна зустріти косметичні продукти від цього бренду! Вибір професіоналів говорить сам за себе!

Коли я обирала собі кольори тіней - я навіть і подумати не могла, що отримаю справжній скарб. Тепер планую докупити магнітну палетку та ще не один колір в колекцію.

Моє тріо - це кольори для звабливого, сяючого фіолетового смокі. Хоча, з таким наборчиком можна зробити і акцентний денний макіяж також!

Sinart | Eyeshadow Velor

Тіні Sinart:

• відмінно тушуються;
  • тримаються дуже стійко на повіках, а з базою вони "прилипають" аж до моменту демакіяжу;
  • не пилять;
  • не осипаються;
  • мають шикарну палітру кольорів.

Щодо якістю цих тіней - я би без сумніву порівняла їх з палетками Наташі Денони! Але, повірте, вони навіть кращі, ніж Денонівські. Коли наносиш їх на щіточку - вони відмінно передають колір на повіки та ніби тушуються самі, без зайвих додаткових рухів.

T28 - ідеальний колір, щоб розтушувати будь-який колір "в шкіру". Він незамінний як для денного макіяжу, так і для найвибагливішого смокі.

Т10 - такий собі баклажановий, теплий, кашеміровий кардиганчик для очей! Він додає глибини кольору карооким. Він вельветовий, не містить блискіток. Дуже осінній колір, як на мене. Для мене цей колір - баклажанове вино.

TS26 - це безсовісно гарнющий спаркл! На жаль, моя камера не здатна передати його неймовірний колір. До цього блиску в житті додаються переливи ніжного персиково-рожевого кольору. Можна наносити у внутрішній кутик ока, можна прикрасити цим сяйвом всю рухливу повіку... Він бездоганний у будь-якому прояві.

Це комбо дарує мені чудовий, незвичний макіяж. Таких яскравих кольорів у мене ще не було і дарма! В обраних ще купа відтінків від Sinart 🤩