Ірина 🦋

Засіб мого чоловіка 2в1 гель и шампунь

Засіб мого чоловіка 2в1 гель и шампунь

Health And Beauty Shower Gel & Shampoo засіб ізраїльської 🇮🇱 фірми 2в1 -гель для душу та шампунь в одному флаконі, дуже подобається моєму чоловікові 👨🏻‍🦱, він часто його повторював.

Активні компоненти:

Мінерали Мертового моря 🪸, утворюють на шкірі захисний шар і нейтралізують вплив вільних радикалів. Алое вера 🌱й екстракт ромашки заспокоюють шкіру та загоюють дрібні ранки, а також оздоровлюють шкірний покрив. Насичений живильними оліями, серед яких олія виноградних кісточок🍇, марокканська олія ароган, масло ши 🌰і мигдалю, засіб відмінно пом'якшує шкіру та наповнює її живильними речовинами. Екстракт папайї й вітамін Е виводять токсини і зміцнюють імунітет.

Шампунь призначений для боротьби із ламкістю та сухістю волосся, він зміцнює шкіру і волосяний покрив, робить волосся чистим, пружним й ароматним! Підходить для будь-якого типу шкіри й волосся.

Пакування: Пластиковий флакон із зручним дозатором, об'єм 780ml.

Зовнішній вигляд: Прозорий гель середньої густоти

Аромат: Приємний свіжий чоловічий

Цей засіб чоловік використовував як гель для душу і як шампунь. За весь час використання, а було їх у нього флакона 🧴4 точно, шампунь не викликав ні сверблячки не лупи. Так само як гель не викликав жодних негативних наслідків у вигляді сухості чи сверблячки на шкірі, а вона в нього чутлива. Я також кілька разів використовувала його як гель 🫧

А які засоби для душу ви купуєте для своїх чоловіків?

Допис про іншій засіб 3в1 для чоловіків https://club.makeup.com.ua/post/33945/

🪸Лікувальний мультивітамінний крем для рук Health And Beauty Multi-Vitamin Treatment Hand Cream For Men

🪸Бальзам після гоління Health And Beauty After Shave Balm