Rituals... Sakura: класика всіх часів
Цукровий скраб відомого нідерландського виробника. Чи оправдана така популярність та ціна?
Доброго всім недільного ранку! Сьогодні хочу розповісти про скраб Rituals із відомої ніжної серії Sakura. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис 😇
Мене давно вже привертає Rituals своїм пакуванням та ароматами [я фанат Aurveda i The Legend of the Dragon]. І що зробити, раз пішла шалена мода на скраби. Звичайно, в моїй колекції він вже не єдиний. Можна ще згадати відомий бренд Tree Hut, який має широкий вибір скрабів на різний смак. Проте, й наші українські бренди не відстають від трендів.
Гуляючи містом, зайшла в любимий магазинчик всіляких дівочих радостей, і натрапила на зменшений формат (125мл) скрабу. Я подумала, що це чудова нагода познайомитись із текстурою та властивостями продукту.
Зовнішній вигляд, пакування
Скрабик йде у добротній пластмасовій баночці. Саме мій зменшений формат 125мл (на відміну від повнорозмірного 250мл) має дещо спрощене пакування. Але все одно, не гірше. Мінімалістична наліпка на білому корпусі, ніжна рожева півматова кришка, яка плотно закривається. І, нарешті, пломба, яка захищає продукт від протікання під час транспортування. Вона тут не проста, а з додатковим тисненням, що підіймає настрій ще більше.
Текстура, аромат
Він досить крупний по текстурі. Крупинки дуже схожі на кристалики цукру (2 фото макро), і детально видно, що вони "не заточені". Що я маю на увазі? Вже на дотик рукою відчувається жорстинка; бо два інших скраба, які в мене є - мають більш заокруглену форму крупинок. Це робить їх більш делікатними до тіла.
Аромат, думаю, багатьо відомий. Ніжні квіти вишневого дерева та рисове молочко. Він досить нейтральний, але саме в скрабі мені більш виразно звучать олії та цим самим підсилюються квіткові нотки. Він наче й легко-водянистий, але зі своїм характером та красивою весняною аурою.
Використання, результат та враження
Розхід у нього доволі великий. Відчуття незрозумілі - наче такою легкою наждачкою себе треш. Не легка пілінгація, а прямо шкрябання. Аромат відчувається години 3-4 після душу завдяки тому, що скраб залишає живильні олії на тілі. Шкіра зволожена, приємна та бархатна, та не все так позитивно. Мені результат то сподобався, але моїм капілярам не надто така процедура до вподоби. На 2 фото можете побачити мою ногу та судинки, які отримали подразнення в процесі скрабування.
Як висновок, можу точно сказати, що цей скраб не підійде людям з чутливою та сухою шкірою, бо може викликати подразнення та пошкодити барʼєр.
На мою думку, схожий результат, але без травматичних наслідків, можна знайти у інших брендів (і більш бюджетних). Але, хто любить пошкрябатись, а не поскрабуватись - то сміливо може брати і Rituals. Я поки його не планую повторювати чи брати у інших ароматах.
Бажаю вам ароматного дня та сонячного вихідного! 😘
Коментарі (0)