TAP Cosmetics Keratin and Collagen Shampoo
Шампунь від TAP призначений для фарбованого волосся, щоб менше вимивався колір, а також для того, щоб відновити волосся після фарбування. Я вже давно не фарбувала волосся, але все ж шампунь мені було цікаво спробувати.
Останнім часом користуюсь саме цим брендом для догляду за шевелюрою і насправді задоволена.
В складі присутні кератин і колаген, яку роблять процедуру миття голови максимально бережною.
Після використання шампуню волосся не пересушене, проте добре очищене.
Мені подобається оформлення, особливо помпа, виглядає стильно, не кажучи про те, що користуватись доволі зручно.
Я розклала баночки у ванні кімнаті і виглядають вони гармонійно і професійно, наче в салоні.
Текстура середньої густини, завдяки чому шампунь не стікає з руки.
Аромат у всієї лінійки цих засобів дуже приємний, нішовий: ваніль зі спеціями. Я обожнюю, коли догляд у ванній кімнаті гарно пахне, для мене тоді процес прийому душу проходить з насолодою.
Він делікатно піниться, я наношу на мокре волосся буквально на хвилинку і змиваю водою, і потім ще так раз, все по класиці.
Волосся після використання дуже чисте і розсипчасте, шампунь надає гарного об'єму і не плутає волосся. З ним локони живі, не обтяжені і ще довго чисті.
Тому, якщо ви хочете класний ароматний шампунь, який буде бережно очищувати волосся і надавати гарного об'єму-можете звернути увагу на TAP колаген і кератин.
Коментарі (0)