Alina_Demchenko

Тест драйв Mixtura Santa Fe Cleansing Oil

Тест дра�йв Mixtura Santa Fe Cleansing Oil

Для мене, гідрофільна олія, стала не від'ємлимою частиною бьюті рутини, особливо демакіяжу. Легке та лагідне очищення - ось що підкупає у цього продукту. Засіб від Mixtura, дійсно став дуже цікавим жителем полички і вже встиг посісти в трійці улюблених засобів.

Оформлення кожного продукту бренду неймовірно якісне. Скляна, важка пляшка з якісною помпою, легко видає необіхдну кількість продукту без жодних зусиль. Вона не прискає, не тече і поки що - не забилась. Тож вже можна поставити жирнючій плюс, хоча б за ергономічність )))

Текстура у засобу середньої щільності. При контакті з теплою шкірою, вона починає розтікатися, немов вершкове масло. А ось аромат ... Не один засіб який був у мене, не мав такого солодкого, вираженого аромату деревини. Яскравий, димний, але зваблий аромат, схож на щось з нішевої парфумерії і особисто мене не міг не вразити. Відчувається легка фужерна нотка, яка притамана багатьом ефірним олійкам та легка кислинка, яка загубилась в спокусливому ароматі деревини. Це на межі з чарівним сандалом і іншими магічними східними нотами. Шановна Мікстура, якщо у вас ще нема крему з цим ароматом - я буду чекати !!!

А тепер про властивості засобу :

Продукт гарно розподіляється по шкірі, економічний в своєму використанні. Під час процедури, олійка комфортно відчувається на шкірі, не викликає алергічної реакції. Вона легко змивається з водою, разом з брудом. Авжеж, після використання я застосовую ще гель або пінку. Шкіра дуже м'яка на дотик, шовковиста. Нема жодного натяку на алергію, нема відчуття олійності, плівки.

Після регулярного використання - нових прищів чи погіршення стану шкіри не виявленно. Натомість лущення біля брів - покинуло моє обличчя.

Тож перейдемо до головного - до того, як працює засіб

Я вирішила, що показувати як воно змиває тіні чи тональний засіб не цікаво, а ось показати весь спектр можливостей на моїх стійких засобах, те що треба.

Тож перший етап, засоби для очей, які я люблю, але так ненавиджу стирати.

Всі засоби водостійкі, особливо кольорові підводки фломастери. Витримують дощ, купання у морі і майже всі гідрофільні засоби. Рівень складний і гідрофільна олія справилась на 4/5.

Вона гарно справилась з підводкою від Мейбелін, каялом для очей, але кольорові фломастери залишили тінт, особливо червоний . Але думаю що при терті - все б краще змилось ( не терла через те що продукти використовуються для очей і для цієї зони потрібне лагідне очищення)

(Після використання засобу, залишки прибрала дитячими вологими серветками)

Tattoo Liner - один з найстійкіших олівців, які в мене колись були і я думаю що багато людей погодяться зі мною, якщо я скажу що їх супер складно стерти.

В мене декілька відтінків і всі вони відрізняються за текстурою.

Найкраще засіб впорався з 922 і 973 відтінками ( блискучі відтінки в кінці) та 901 (графіт). З тим, на скільки олівці пігментовані і як швидко стають частиною шкіри, дію гідрофільної олії я теж оціню в 4/5.

Хочу зробити помітку, що в комбінації з тим же міцелярним гелем - шкіра бездогана, але для чистоти експеременту лише олійка і лише серветки.

Кольорові олівці в моїй колекції - переважно гелеві. А як ви можете здогадатися, це одна з стійких текстур. Всі вони доволі разні по стійкості, але багато з них можуть лишати тінт.

Так ось на мою думку, гідрофільна олія справилась в цьому етапі на 5/5. Залишився ледь помітний тінт від неонового рожевого відтінку, але я не сильно цьому здивована ( ходила я якось з таким тінтом два дні , тож там було все одно скільки засобів, він не хотів виводитись).

Краще за все, олійка справилась з гелевими олівчиками від Nyx. Також я була здивована як легко йому дались олівці від Lamel.

Навіть гелеві олівці, які витримують перекуси та повноцінну піццу - легко піддалися на засіб від Мікстура. Найбільш сильно боровся темний відтінок олівчика від Ln Pro, але навіть він не міг противостояти дії цього засобу.

5/5.

Нагадую що після використання гідрофільної олії, я просто взяла серветку і протерла.

На цьому рівні, у гідрофільної олійки складні супротивники. Тут і пара від мейбелін, яку особисто на моїх сухарях - складно змити. Тут і тінтові помади від Лореаль.

Майже всі засоби, включаючи помаду від Nyx, матові стійкі помади в стіку від Loreal та Maybelline - засіб швидко прибрав. Навіть тінт від Loreal.

Але подолати Vinyl було складніше за все і яскравий тінт все одно залишився на руці. Але оцінка все одно 4/5, бо з 11 видів помад, він дуже гарно впорався ( тут і близько не було чогось легкого, чого не витримувало б перекусів, напоїв, навіть кремові текстури - супер стійкі. А на вінілі - всі спотикаються)

Кремові текстури бувають ну дуже їдкими і на відмінно від губ, складно зробити компресик з міцелярочки на все обличчя, що б якось відміти всю цю стійку продукцію. Плюс саме гідрофільна олія використовується найчастіше для змивання СПФ. Камери для цього в мене нема, але стійких кремових КОЛЬОРОВИХ засобів - вистачить) ( такс, я там трошки тінт змазала під час нанесення, але якщо що, то він ролі не сильно грає).

Найскладніші з продуктів це пігмент і тіні від ламель - ходила з ними два дні. Другим по складності, темний бронзер/контур від L.A. Він дуже гарно пігментований, а так як продукт розрахован як консилер ( просто для більш темних дівчат) ми ще і гарно побачимо як гідрофільна олія впорається з надстійкими тональними засобами ( доречі не розтушованими).

І моя оцінка 4/5, бо я як мінімум тінт від тіней ледь помітний, як і від жовтого пігменту.

Взагалі, як для того, що вода зовсім не була присутня в експерименті, я вважаю що ця гідрофільна олія просто ідеальна. Як за текстурою, так і за властивостями. Я обирала лише супер стійкі продукти, що б як умога краще показати дію і для мене вона 5/5.