Сонцезахист від Lapush
Тут про нову лінійку J-Beauty від українського бренду Lapush з SPF30+
Вітаю🌸
Хочу поділитись з вами своїми враженнями від цієї лінійки сонцезахисту, який я використовую у менш спекотні та хмарні дні, чергуючи з SPF50☀
Про лінійку J-Beauty☀
Формула J-Beauty була створена брендом, надихаючись досвідом японських колег, аби одночасно забезпечити захист і зробити вашу шкіру здоровою та сяючою✨
В лінійку входить сонцезахисний крем для обличчя та спрей зі ступенем захисту 30+🌿
Містять у собі наступні компоненти:
- Вітамін Е
- Д-Пантенол
- Алантоїн
- Екстракт Азіатської центели
- Морський ліпосомальний зволожуючий комплекс
Дизайн☀
- продукти знаходяться у зручній пластиковій тарі та мають справні дозатори
- дизайн у біло-рожевих тонах
Крем: 50 ml
Спрей: 200 ml
Про крем☀
За консистенцією крем легкий та середньої щільності, завдяки чому зовсім не обтяжує обличчя, його дуже приємно наносити та розподіляти, також він не залишає по собі відчуття липкості та жирного блиску після вбирання у шкіру, що для мене надважливо🌿
Крем чудово служить базою під якийсь легкий BB чи флюїд завдяки крутому зволоженню.
Аромат у нього косметичний та з легкими трав'яними нотками (але не задушливими, бо я і сама не полюбляю таке)🌿
Про спрей☀
За консистенцією як рідке молочко для тіла, спрейний формат дуже зручний у нанесенні, він не розтікається та не тікає по всьому тілу, що дає змогу гарненько його розтерти, він доволі швидко всотується в шкіру та робить її гладенькою та зволоженою + має непогані заспокоюючі властивості🌿
Аромат у спрея ідентичний крему та зовсім не конфліктує з парфумами чи містами для тіла✨
Висновки☀
Ці два продукти стали маст-хевом для мене, якщо треба кудись вибігти або я не планую проводити багато часу на сонці, оскільки в умовах міста достатньо одного нанесення перед виходом з дому☀
Це саме та база, яка стане у нагоді кожного дня і після літа, бо завдяки чудовій формулі абсолютно невагомо лягає на обличчя та тіло і окрім надійного захисту доглядатиме та зволожуватиме протягом всього дня🌿
Дякую кожній за увагу🤍
Коментарі (0)