Anna_feerie

Захист від сонця для тебе та для нього

Захист від сонця для тебе та для нього
Захист від сонця для тебе та для нього

Навіть якщо ви не збираєтесь на море, не ходите в гори під палючим сонцем та всебічно захищаєтесь від спеки, є 2 ситуації, коли без санскріна для тіла не обійтись: 1) ви дівчина і любите вбрання з відкритими плечима; 2) ви водій😎. Так-так, давно винайшли кондиціонери, але все одно постійно бачу, як в пошуках прохолоди бодай від вітру водії виставляють руку у віконце, не підозрюючи, що отримують колосальну дозу сонячного випромінювання🌞.

Захист від сонця для тебе та для нього

Саме таким чином чоловік з приходом літа отримав "засмагу тракториста"). Тож, я вирішила його вмовити спробувати мій лосьйон від Joko Blend🤗.

Санскрін міститься у зручній баночці з помпою (при першому використанні довелося добре її прокачати, що говорить про герметичність пакування). У складі лише сучасні хімічні фільтри, сертифіковані в ЄС, крім цього для зволоження виробник додав гліцерин, олію ши, пантенол, вітаміни А та Е.

Консистенція - як крем-молочко світло жовтого відтінку. Аромат косметичний, приємний. При нанесенні одразу дає помітне сяяння та з часом просто виглядає як зволожена доглянута шкіра, я таке дуже люблю.

Важливо сказати, що засіб не липне та не залишає масних слідів на паперах (це я дізналась від чоловіка, до речі))).

А тепер найголовніше - дія😍. Коли я вмовила чоловіка і він почав користуватись лосьйоном, то йому (на диво) сподобалась і текстура, і відчуття на шкірі. Та коли він забув скористатися СПФ, то не дивлячись на вже існуючу засмагу, відчув...печіння! І надіслав мені повідомлення, що я маю краще про нього піклуватись і нагадувати за цей диво-крем))).

Ось такі справи, УФ-випромінювання наразі доволі активне, тому краще захищатись та піклуватись про своє здоров'я ♥️