Захист від сонця для тебе та для нього
Чоловіки також оцінять
Навіть якщо ви не збираєтесь на море, не ходите в гори під палючим сонцем та всебічно захищаєтесь від спеки, є 2 ситуації, коли без санскріна для тіла не обійтись: 1) ви дівчина і любите вбрання з відкритими плечима; 2) ви водій😎. Так-так, давно винайшли кондиціонери, але все одно постійно бачу, як в пошуках прохолоди бодай від вітру водії виставляють руку у віконце, не підозрюючи, що отримують колосальну дозу сонячного випромінювання🌞.
Саме таким чином чоловік з приходом літа отримав "засмагу тракториста"). Тож, я вирішила його вмовити спробувати мій лосьйон від Joko Blend🤗.
Санскрін міститься у зручній баночці з помпою (при першому використанні довелося добре її прокачати, що говорить про герметичність пакування). У складі лише сучасні хімічні фільтри, сертифіковані в ЄС, крім цього для зволоження виробник додав гліцерин, олію ши, пантенол, вітаміни А та Е.
Консистенція - як крем-молочко світло жовтого відтінку. Аромат косметичний, приємний. При нанесенні одразу дає помітне сяяння та з часом просто виглядає як зволожена доглянута шкіра, я таке дуже люблю.
Важливо сказати, що засіб не липне та не залишає масних слідів на паперах (це я дізналась від чоловіка, до речі))).
А тепер найголовніше - дія😍. Коли я вмовила чоловіка і він почав користуватись лосьйоном, то йому (на диво) сподобалась і текстура, і відчуття на шкірі. Та коли він забув скористатися СПФ, то не дивлячись на вже існуючу засмагу, відчув...печіння! І надіслав мені повідомлення, що я маю краще про нього піклуватись і нагадувати за цей диво-крем))).
Ось такі справи, УФ-випромінювання наразі доволі активне, тому краще захищатись та піклуватись про своє здоров'я ♥️
Коментарі (0)