Очищаюча маска для обличчя 2-в-1 що полірує шкіру
Origins Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay 🌹
Своє знайомство з американською 🇺🇸 фірмою натуральної косметики Origins я почала з масок очищаючою Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay 🌹 і нічною Drink Up Intensive Overnight Mask 🍑про яку я вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/32709/
Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay маска для обличчя 2-в-1, це маска-скраб, вона ніжно та глибоко очищає шкіру, розгладжує її текстуру. Звужує пори, робить шкіру гладкою, чистою та сяючою.
Основні складові:
Канадський кипрей (іван-чай) допомагає протистояти змінам тону шкіри, відновлює сяйво.
Акація шовкова відповідає за здоровий вигляд шкіри.
Рожева глина, здобута із Середземного моря, ефективно очищає пори.
Кульки жожоба (натуральний віск дерева, що росте в Південній Африці), м'яко очищають і полірують поверхню шкіри.
Комплексний вплив цих компонентів ретельно адсорбує забруднення з пор, роблячи епідерміс свіжим, чистим і сяйним. За регулярного використання продукту вирівнюється текстура і поліпшується відтінок шкірного покриву. Завдяки Origins Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay ви станете власницею гладенької, м'якої та доглянутої шкіри.
Особливості Origins Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay:
🌹легко розподіляється по обличчю;
🌹глибоко очищує епідерміс від накопичених забруднень і надлишків себуму;
🌹звужує пори до нормальних розмірів;- відлущує ороговілі клітини;
🌹вирівнює мікрорельєф шкіри;- надає м'якості й шовковистості;
🌹полірує шкірний покрив;
🌹запобігає зміні тону обличчя;
🌹відновлює природний блиск.
Пакування: М'яка пластикова туба 75ml або 30ml, в мене маленька мініатюра 15ml
Консистенція та аромат: Легка кремова-глиняна, рожевого кольору , всередині є дуже дрібні частинки. Аромат ніжний косметичний, не дуже насичений.
Використання 💦
Моя шкіра нормального типу, чутливі крила носа, на них є небагато судин куперозу. Зазвичай я не використовую в своєму догляді скрабів, щоб зайвий раз не травмувати шкіру. Але в цій масці частинки дуже крихітні, шкіру вони не дряпають, більше полірують. Спочатку при нанесенні вони навіть не особливо помітні, тільки коли маска висихає на обличчі їх можна помітити.
Очистіть обличчя своїм улюбленим миючим засобом. Нанесіть маску, уникаючи області очей та губ, я наношу не товстим шаром, плоским пензлем для масок. Тримайте протягом 10 хвилин, за цей час маска повністю підсихає на обличчі і може почати стягувати шкіру, тому краще не перетримувати, а як тільки маска підсохла, почати її змивати. Змочіть водою кінчики пальців та проведіть масаж обличчя круговими рухами для відлущування.
💦Змийте маску і нанесить зволожуючий крем або сироватку. Змівається вона без проблем, достатньо легко. Іноді для деяких масок щоб змити швидше я використовую силіконові щіточки.
Під час застосування у мене не було ніяких неприємних відчуттів, маска не пекла, не поколювала, не дратувала шкіру. Після змивання почервоніння або сухості/стягнутості шкіри у мене теж не було, кілька разів я спеціально це перевіряла і не носила на обличчя ніяких зволожуючих засобів .
Після маски верхній шар шкіри очищений, пори стягнуті, колір обличчя вирівняний. Купероз не посилився.
Використовувати її 1-2 рази на тиждень або за необхідності.
Витрачається маска економно за рахунок того, що вона не дуже густої консистенції і легко розподіляється по обличчю. Таку мініатюрку на 15ml я вже використовувала близько 5 разів, і вона ще не закінчилася
А які очищаючи маски ваші улюблені?