#testmakeupclub
Враження від тестувального боксу від Clinique
Привіт красуня! Сьогодні ділюсь своїм враженням, щодо боксу від Clinique, який отримала на тестування від MUC!
В боксику мене чекали:
Інтенсивний зволожувальний гель тривалої дії, 100 годин зволоження Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara (Black)
Інт енсивний зволожувальний гель тривалої дії, 100 годин зволоження
Почну з гелю! Що обіцяє виробник?!
Це ефективний косметичний продукт глибокої дії, який проникає на 10 шарів усередину шкіри, дарує їй гарний колір та сяйво, сприяє вирівнюванню мікрорельєфу.
Особливості Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator:
- створений на основі ексклюзивної запантентованої технології біоферментованого алое вера та гіалуронової кислоти;
- наповнює шкірний покрив вологою зсередини;
- технологія Auto-Replenishing дає змогу шкірі формувати внутрішній запас вологи;
- миттєво всотується, не залишає слідів;
- робить шкіру більш гладенькою, пружною, здоровою, дає змогу призупинити процеси старіння;
- екологічна упаковка.
Основні інгредієнти: алое вера, гіалуронова кислота
З плюсів для мене:
Це дуже-дуже глибоке зволоження і воно миттєвє
Приємна та легка текстура, середньої густоти гель, напівпрозорий, має ніжний персиковий відтінок. Він дуже легко розподіляється по шкірі, і вбирається в нуль. Не залишає після себе ніяких слідів, тільки відчуття глибокого зволоження, він прям наповнює шкіру. Одразу відчуття полегшення!
Він конфліктує з моїми сироватками, скочується, чому це плюс? Бо для мене це самостійний засіб, який замінює всі мої сироватки, в плані зволоження.
По зволоженню це топ!
Має заспокійливі властивості, заспокоює почервоніння, та сприяє швидкому загоюванню.
Він добре відновлює шкіру після пілінгів, навіть після першого застосування, ефект помітен
Регулює вироблення себуму, маючи жирний тип шкіри, результат дуже помітним
Мені дуже подобається дія цього гелю, це наразі топ засіб в моєму догляді! З задоволенням використаю, до останньої краплі!
З мінусів:
Це пакування, це гарна баночка, з товстого скла, упакована в картону коробочку! Але в середені крему не має ніякої захістної мембрани, або іншого додаткового захисту. На кришці не має ніякої наліпки, і на коробці не має навіть якоїсь слюди.
В мене об'єм 50 мл, вартість 1200-1700 грн., хотілось би додаткового захисту, та впененості, що крем не відкривали разів 200!
Але повторюсь, що по дії гель просто ідеальний!
Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
Туш для вій, теж мене трохи здивувала!
Особливості High Impact High-fi Full Volume Mascara від Clinique:
- підходить для домашнього та професійного використання;
- тішить насиченою пігментацією і підвищеною стійкістю;
- не потребує нашарування чи корекції впродовж дня;
- не осипається й не скочується через несприятливі погодні умови;
- легка консистенція рівномірно наноситься за допомогою зручного аплікатора;
- миттєво схоплюється, не відбиваючись на повіках;
- зовсім не дисонує з іншими видами декоративної косметики;
- спеціальні мікроволокна піклуються про зміцнення вій;
- оберігає їх від негативного впливу зовнішніх факторів;
- містить клітковину, що запобігає ламкості, випадінню;
- протестована офтальмологами;
- стане в нагоді людям, які носять контактні лінзи;
- пензлик High-Def Wave Brush зі хвилястими щетинками знижує рівень витрат туші;
- без проблем опрацьовує навіть куточки очей;
- не провокує подразнень їхньої слизової оболонки;
- збагачена ефірними оліями кокосу, аргани, моринги;
- просто змивається засобами для зняття макіяжу.
Туш має гарне пакування (яскрава картона коробочка) та дуже крутий зовнішній вигляд ( шикарний флакон, зелено-металевого кольору, з глянцевим покриттям, ну це насолода для очей!). Об'єм 10 мл.
Щіточка - не моя, але вона доволі зручна в використанні, з ворсу, конусоподібної форми. Вона доволі м'яка, не колиться. Обмежувач дуже вдалий, щіточка набирає достатньо засобу.
Текстура - кремова, не рідка і не густа, дуже вдала.
Колір - насичено чорний.
Туш гарно подовжує та надає об'єму. Гарно розділяє вії. Навіть при нашаровуванні, не має комочків( вона швидко застигає, майте це на увазі). Гарно підкручує вії. Добре поводить себе протьогом всього дня. Взагалі ефект мені подобається.
Маючи чутливі очі, я гарно з нею подружилася, вона зовсім не відчувається, ніяких неприємних відчуттів не було.
Туш підходить для чутливих очей та для тих , хто носить лінзи. Вона дуже комфортна.
.
Що мені не подобається?!
Це спеціальні мікроволокна - на щіточки можно побачити ці волокна. Якщо чесно, якщо б я не прочитала за ці волокна, то перше враження, що це чиїсь вії, або мій кіт вирішив намалювати собі очі😂!
Це моя перша туш з такими волокнами. Вони залишаються на віях, не колять. Але коли дивишся на щітку, хочеться їх зняти. Може вони, щось і роблять, але я з таким раніше не зустрічалась, і сама наврядчи б купувала туш, спеціально з цими волокнами, бо вони мене просто нервують....Але звісно, що спробувати було цікаво!
Як висновок, я рада , що познайомилась з цима засобами, особливо з гелем, який став гідним помічником в моїй доглядовій рутині!🖤
Коментарі (0)